Tälläinen pikapäivitys ennen töihin lähtöä ;)

Mökillä oli mukavaa kuten aina vaikka lauantaita varjostikin tasaisen tappava kokopäiväinen sade. Viriteltiin sitten naapurin mökki nykyaikaan, eli avustettiin nettiliittymän asentamisessa. Kyllä olisi meidän papalla ihmettelemistä jos vielä eläisi! Mukavasti siinä turistessa se lauantai päivä kuluikin ja sen lisäksi saatiin vihdoin paloturvalevy kiinnitettyä kiukaan taakse, nyt kelpaa taas kutsua palotarkastaja kaffelle.

Tän vuoden kalastusluvatkin käytiin lunastamassa ja sunnuntaina sitten avattiin soutuveneen kesäkausi ja käytiin Kuolimolla uistelemassa (tai Peetu uisteli ja mä nautin aurinkoisesta säästä ja soudin tietysti...). Moottorivene jäi vielä vajaan, jos vaikka juhannuksena ehtisi laittaa sen kesäkuntoon. Kalasaalis oli se tavallinen, eli kokemusta karttui runsaasti, mutta kalasaalista ei...

Seri oli ihan liekeissä mökillä ja varvas ei paljon vauhtia hidastanut, suojattuna se kyllä oli koko ajan, tosin Seri karkasi kerran uimaan tarkasta valvonnasta huolimatta... Mutta mukava nähdä, että ainakin mieli on virkeä kaikista pikku vaivoista huolimatta ;)

Nyt töihin, meen suoraan töistä sitten kouluttajatreeneihin Lempäälään, joten aika pitkä päivä tulossa mulle ja Merrille.