Nopeasti vierähti pidennetty viikonloppu mökillä paikkoja talvikuntoon laittaessa. Lauantaina tosin oli sadepäivä ja lähdettiinkin Lappeenrantaan ostoksille, kun ei pihahommista tullut oikein mitään. On se kumma, että täytyy noin pitkälle matkustaa jotta on aikaa rauhassa tehdä niitä ostoksia ja vielä yhdessä... Johtunee varmaan siitä, että suunnataan mökille aina kun molemmilla on vapaa viikonloppu eikä muuta ohjelmaa häiritsemässä.Paljon saatiin rahaa kulumaan, mutta toisaalta paljon tuli hyödyllistäkin hankittua! Mm. ostettiin viimein kehykset suurennettuun melontakuvaan, joka on otettu jo syksyllä 2003 Juupajoella ja jonka saimme joululahjaksi 2003 melontatuttavaltamme... Kuva onkin vähän käpristynyt tuolla keittiön seinähyllyllä.

Olin koko viikonlopun vähän vajaakuntoinen flunssan takia ja tänään on ollut sitten oikein lämpöä (tunnolliset ihmiset sairastaa syyslomalla : / ), joten suunnitelmista huolimatta en ole mitään hyödyllistä saaanut aikaiseksi. Onneksi koirilla oli vauhdikasta mökillä (Seri on kyllä huippukunnossa <3 ), niin tänään jaksavat vähän pienemmällä lenkityksellä, kun Peetukin on Tappara-Ilves pelissä.

Täältä nenäliinakasojen keskeltä ei sen kummempaa raportoitavaa...

 P.S. Sen verran vielä kuitenkin, että n. 15 vuoden tauon jälkeen kaivoin sukkapuikot naftaliinista ja viikonlopun tuotoksena syntyi 1 valmis villasukka tuosta noin vain! Toisesta on jo varsi aluillaan ja Peetu tilasi seuraavaksi jo villapaidan... Katsotaan nyt.