Joulutauko 10.12.2005-12.1.2006

Treenattiin kahdessa porukassa, joten maalimiehet menivät aika kaukana olevan tien varresta metsään ja jäivät eteentulleen joen töyrään taakse. Harjoitus oli siinä mielessä hyvä, etten tiennyt ollenkaan maalimiesten sijaintia ja hajut eivät nousseet joen töyräältä ollenkaan ylös. Merrillä oli mahdollisuus nostaa jäljet tien varresta, mutta ensimmäisen mm kohdalla sattui haistelemaan sulotuoksuja tien toisella laidalla (paljon käytetty ulkoilureitti). Näin jälkiviisaana voisi sanoa, että olisi pitänyt mennä heti reippaasti lumihangen puolelle. Jälkimmäisen mm:n nosti ilmavainulla ennen jälkeen törmäämistä, koska sijainti oli meidän yläpuolellamme, mistä hajut pääsivät valumaan alaspäin. Hyvä ilmaisu.

Palattiin sitten takaisinpäin lumihangessa joen töyrään reunaa pitkin ja nyt nousi sitten ensimmäisen mm:n jälki. Itse olin sijoittuneena ihan maalimiehen viereen, mutta Merri tuli ilmaisemaan hienosti vaikka väli oli vain muutaman metrin (Seri olisi tuossa vaiheessa tuuminut, että tässä me törötetään valmiiksi molemmat mm vieressä, ei mun tartte tulla ilmaisemaan...), jotain hyötyä siis Merrin putkiaivoista.

Harjoitus oli siinäkin mielessä hyvä, että Merri sai tehdä pitkään töitä ja osasi rentoutua aina välillä kun mistään ei tullut hajuja. En seurannut meidän ryhmän etsintäharjoitusta.