Eksyin tänne Vuodatus-osiolle sattumalta erään linkin kautta ja sain idean ruveta itsekin pitämään omaa blogia. Kateellisena olen katsellut lähinnä koira- ja eräharrastajien monipuolisia kotisivuja päiväkirjoineen, hienoine kuvineen ja säännöllisine päivityksineen. Itselläni kun tuo tietokoneen käyttö rajoittuu pakollisiin työhön ja opiskeluun liittyviin kirjoituksiin ja netissä surffailuun, on tälläinen valmiiksi pureskeltu ja muotoiltu malli oikein sopiva. Hienoja kuvia on aluksi ihan turha tänne kaivata, en nimittäin omista digikameraa, mutta haaveena on sellainen hankkia, katsotaan sitten kun se päivä koittaa.

Tarkoituksena on lähinnä pitää treenipäiväkirjaa koirien harrastuksista, mutta saatanpa innostua kertoilemaan muistakin arkipäivän iloista ja murheista, käyttäkää ihmeessä kategoria-toimintoja jos koirat ei kiinnosta ollenkaan tai mun tyhjänpäiväiset murehtimiset ja stressaukset ei herätä mielenkiintoa ;)

Sitten hieman esittelyä. Itse olen 27-vuotias kolmenkympinkriisiä lähestyvä ja pikkuhiljaa hämäläistyvä tyttö. Pääharrastuksena on pelastuskoiratoiminta, jossa olen ollut mukana vuodesta 2000 asti. TSE:n hälytysryhmässä olen ollut ilman koiraa vuodesta 2004 lähtien (+harjoittelijana ESPY:n hälytysryhmässä kevään 2003). "Ykköskoiranani" on aiemmin toiminut labradorinnoutajanarttu Seri, mutta kesällä 2005 ilmenneiden selkäongelmien vuoksi Seri viettää toistaiseksi (ja ehkä lopun elämäänsä?) sairaslomaa. Näistä selkäongelmista ehkä innostun kirjoittamaan myöhemmin lisää. Eli näillä sivuilla pääosassa on  vauhdikas labradoriuros Merri, josta on nuoruuden Camel Boots-vaiheen jälkeen kehittynyt varsin pätevä pelastuskoiraoppilas. Merrin kanssa treenataan myös TOKOa ja NOMEa sen verran mitä PEKO-harrastukselta ehditään. Muita kiinnostuksen kohteita (enemmän ja vähemmän aktiivisesti): mökkeily, remontointi, metsänhoito, huonekalujen entisöinti, VW Passat/Golf, hevoset, koirat, VAPEPA, liito-oravat, melonta, vaellus, TSE, retkiluistelu ja käsityöt.

Miehen maailma: Pirkkalan Pirkat, salibandy ja Ilves. Esittelyä en sen kummemmin tee, perustakoon oman blogin!

Seri  (BH  Buckthorn's Eirene):

Labradorinnoutajanarttu synt. 1.4.1999 Helsingissä. Terveys: Lonkat B/C, kyynärät 0/0, silmät terveet (7.9.2004). Selkä: Cauda Equina Syndrooma ja välilevyn pullistuma, leikattu syksyllä 2005 (Aisti).   Harrastukset: Perheenpään ja ruokahuollon velvollisuuksien hoitaminen ja Merrin kurissa pito. Mamma haaveilee TOKO-harrastuksesta, mutta Seri itse haluaisi mielummin hauskuttaa yleisöä, niinku Krisse! Kiinnostuksen kohteet: pollen munkit, ruoka, kaikki ihmiset, naapurin kissat, ruoka, uiminen, veneily, raadot, kaiken eloperäisen jätteen analysointi, autoilu ja mamman komentaminen. Saavutukset: NOU 1, MEJÄ AVO 2, TOKO ALO 1, BH,  LT +221, NÄY KÄY EH,  Raunio soveltuvuuskoe -01, Haku peruskoe (päivä+pimeä) -04, Haku loppukoe pimeäosuus -05 (kts. SPeKL:n säännöt).

Merri (Bahokki's Meriadoc):

Labradorinnoutajauros synt. 23.5.2003 Porissa. Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät terveet (7.9.2004), polvet ja olkanivelet terveet (epävirallinen kuvaus). Selkä terve (kuvattu 01/05). Harrastukset: Pelastuskoiratoiminta, TOKO ja NOME. Kiinnostuksen kohteet: Mammanpoikana oleminen, lapset, autoilu, kadonneet ihmiset, mökkeily, laiturilta hyppääminen, korkeiden esteiden yli hyppiminen, hyppiminen yleensä, mammanpoikana oleminen, hyväntuoksuiset naiset ja uiminen. Saavutukset: NÄY NUO EH, haku peruskoe (päivä+pimeä) -06 ja haun loppukokeen päiväosuus -06.