Taas oli se aika vuodesta, että tuota ikää tuli vuosi lisää, ei kiva... Vaihtoehtoina oli syönti kiinalaisessa ja leffassa käynti tai poropyörykät ja muusi Seitsemisen kansallispuistossa. Valitsin jälkimmäisen, tosin sovittiin Peetun kanssa, että tuo ensimmäinen voidaan suorittaa vaikka sunnuntaina ;)

Tehtiin vain 7km pitkä "Ikimetsäkierros", kun oli Serikin matkassa mukana ja Serin viimeaikaiset lenkit eivät montaa kilometriä pitkiä ole olleet. Ja oltiin työpäivän jälkeen liikkeellä, joten ei aikaakaan hirveästi ollut. Loppujen lopuksi oltiin kotona vasta yhdentoista maissa, kun haettiin Peetun isä Ikaalisista, jonne oli jäänyt työpaikan auton hajottua...

Ihan mukavaa oli vaikkakin oli koko ajan sellainen painostava ja pilvinen ilma, onneksi vettä ripotteli vasta kun lähdettiin kotimatkalle. Serikin jaksoi oikein hyvin, itseasiassa oli niin innoisaan, että hyvä kun ei hihnaansa kuristunut ;) Reppana on kuitenkin jäänyt aika vähälle viime aikoina ja jäänyt aina surkeana kotiin tai mökille, kun Merri on päässyt pitkälle lenkille. Kamera ei tietysti muistunut tuonne mukaan, mutta olen vihdoin saanut kaikki kuvat kevään melontareissulta ja kunhan tässä taas kerkeän, niin täytyy kirjoitella jonkinlainen matkakuvaus tänne blogiinkin.