On kyllä meinannut mennä hermot useaan otteeseen asunnon järjestämisen kanssa... En nyt ehdi koko soppaa kuvailemaan, mutta jossain vaiheessa olin sopinut erään kunnan (niin pieni paikka, että henkilöt tunnistettavissa, eli en ilmoita kunnan nimeä) kanssa yksiön vuokraamisesta rivitalosta kalustamattomana. Vuokra oli edullinen ja "asuntosihteeri" lupasi ottaa vielä yhteyttä kun ensin laskee päälle muut kustannukset (sähkö, vesi yms.), kun mun ei kuukauden vuoksi kannata järjestää omia liittymiä. Yhteydenottoa ei sitten kuulunut ja soitin takaisin, asia oli edelleen hoitamatta... Luvattiin soittaa seuraavana päivänä uudelleen, ei edelleen yhteydenottoa, soitin taas ja sama kuvio toistui vielä kolmannen kerran. Meni kyllä hermot! Ymmärrän kyllä, että en mikään suoranainen tulonlähde kunnalle olisi ollut tuolla vuokralla ja vain kuukauden, mutta jos joskus jostain syystä on edessä muutto Pohjanmaalle, niin tuon kunnan kierrän kyllä kaukaa! Että terveiset vaan sille henkilölle, joka tätä asiaa hoisi.

Satuin sitten äsken soittamaan Kaskisiin kysellen leirintäalueen avajaisajankohtaa  (alkoi olla jo epätoivoista) ja sain tietooni, että se avataan vasta toukokuun lopulla (kuten epäilinkin). Tällä henkilöllä sattui sitten olemaan Kristiinankaupungissa vuokrattavia asuntoja ja niin mulle n. 6 min puhelun aikana järjestyi kalustettu yksiö koko toukokuuksi, avaimet saan maanantaina! Hinta tietysti hieman korkeampi kuin tuossa yllä mainitussa asunnossa, mutta senkin säästän siinä, että ei tarvitse huonekaluja tuonne roudata. Ja siis asunto ei suinkaan ollut valmiiksi kalustettu vaan tuo ihminen lupasi järkätä ne sinne jo tänään, jos vaan asunnon vuokraan. Kyllä sattui ystävällinen ihminen kohdalle!

On kyllä helpotus, että on sama majapaikka koko kuukauden ajan, ei tarvitse olla koko ajan tavaroita pakkaamassa. Nyt lähden ostamaan uudet maastokengät ja sen jälkeen rakennusetsintää Nokialla!