1233061.jpg

En ole enää jaksanut pitkiin aikoihin päivitellä erikseen Emman sivuja, joita pidin jossain vaiheessa liberon sivuilla sukulaisten iloksi. Osa lukee tätäkin niin laitetaan tänne uusimpia kuvia, kun niitä on niin ylitsepääsemättömän hankala laittaa tuonne liberon systeemiin... Tässä Seri seuraa silmä kovana, kun Emma on levittänyt maissinaksut lattialle. Kilttinä koirana ei ota niitä ilman lupaa!

1233053.jpg

Sama kaksikko halii koirasängyllä, joka nykyisin on päivisin nostettuna pystyyn. Emma kyllä osaa hienosti kiivetä sille, mutta alas tullaan vähän liiankin vauhdikkaasti, muistona mustelma otsassa...

1233048.jpg

Yksi Emman kolmesta menopelistä. Hienointa on kun joku työntää Emmaa ympäri kämppää. Se on niin kivaa, että naapuriin asti varmaan kuuluu, kun lysti loppuu työntäjän väsähtäessä ;) Nyt viikon sisällä Emma on oppinut kunnolla kävelemään kärryjen kanssa ja piti vähän jarrua säätää tiukemmalle, kun meinasi vauhti mennä niin kovaksi, ettei pienet jalat ennättäneet mukaan.

1233044.jpg

Kolme polvea Rantaloita katsoo jääkiekkoa, olisko Tappara-Ilves.

1233041.jpg

Ihanaa kun on lunta!

1233037.jpg

Toinen Emman menopeleistä, perintönä serkuilta (kiitokset vain!). Juna piippaa, tööttää, napeista soi useita eri musiikkikappaleita, lähettää saippuakuplia, sisältää säilytyslaatikon ja on muutenkin erittäin interaktiivinen. Ihan ykkönen tällähetkellä!

1233107.jpg

Kolmas menopeli, lentokone. Tämäkin on saatu ystäväperheeltä. Näkyy myös pimeässä.