Viimeiset treenit ennen koetta! Otin Merrille 2 maalimiestä niin, että en tiennyt niiden sijaintia. Ensimmäisen löydyttyä tuijottelin tiiviisti taivaalle ja tämä häiritsi selvästi Merriä... Kävi siinä lähellä pyörähtämässä, mutta ei tullut ilmaisemaan, vaan palasi maalimiehelle. Jäi sinne hetkeksi istumaan maalimiehen eteen palkkaa odottamaan ja kun ei sitä kuulunut tiukasta tuijotuksesta huolimatta, tuli ilmaisemaan löytönsä mulle normaalisti ;)

Toinen maalimies oli hieman pidemmällä ja Merri matkan varrella tarkasti muiden piilojen hajut (treenattiin viimeisenä koirakkona). Toisen ilmaisu meni oikein mukavasti. Merri oli tälläkertaa huomattavan paljon rauhallisempi kuin perjantain treeneissä. Otin kyllä heti alussa hallittavuutta (tätäkin voisi treenailla useammin kuin juuri viimeisissä treeneissä ennen koetta), ehkä siitä oli jotain hyötyä. Pallo toimi loppupalkkana oikein kivasti ja kävi sen kyllä esittelemässä ylpeänä kaikille treenien loputtua, mutta ei ollut niin "päällekäyvä" kuin ilman lelua.

Katsotaan miten koe sujuu, ilmaisussa on meillä senkin jälkeen tekemistä, mutta nyt ollaan mielestäni menossa jo parempaan suuntaan, kun olen muuttanut omia maneerejani selvästi.