Tämä treenikerta oli hyvä esimerkki siitä, että kun kotona ei ole kaikki hyvin, niin on parempi jäädä kotiin... Meillä siis alkuviikosta Peetu oli ihan petipotilaana, kun flunssan jälkeen ei ollut malttanut levätä kunnolla ja sai sitten oikein kunnon jälkitaudit mm. ärhäkän poskiontelotulehduksen. Emma taas oli viikon ripulissa ja tarkkana sai olla että saatiin nestettä uppoamaan tarpeeksi, sen verran raju tauti oli. Onneksi meni kotikonsteilla ohi, eikä tarvinnut viedä tyttöä mihinkään nesteytykseen. Terveyskeskuksesta sanottiin, että jos sinne viedään, niin voidaan saada kaupan päälle joku vielä pahempi pöpö... Onneksi itse sairastin flunssan pari viikkoa sitten, niin jaksoin pyörittää "kotisairaalaa" ;)

Tarkoitus oli siis, että vien vain treenikansiot muille ryhmäläisille ja teen pienen harjoituksen Merrille... Lopputulos oli se, että unohdin kansiot kotiin ja tein erittäin huonosti onnistuneen harjoituksen Merrille :( Merrille ei selvästi sovi "parkkipaikka" treeni ilmaisun harjoitteluun, kierrokset nousee ihan taivaisiin. Nyt kun en itse ollut skarppina, niin Merri pääsi söheltämään kaikenmoista ilman että puutuin sen toimiin.

Tulee joulutauko ihan sopivaan saumaan, kuukauden aikana saa akkuja ladattua hyvin ja taas on keväällä lisää intoa ja motivaatiota, ainakin toivottavasti.