Hyttyset ovat täällä taas... Muutamia harhailijoita onkin näkynyt jo useamman viikon, mutta nyt niitä on kiusaksi saakka.

Merrillä oli etsintäharjoitus ja alueena sama alue (Leipävuori) kuin joskus viime syksynä, tosin nyt hieman isompana. Harjoittelin samalla hallintaa, eli jätin Merrin paikallaistumiseen siksi aikaa kun tein etsintäsuunnitelmaa. Paikallaolo meni tosi hienosti vaikka Merri tärisikin kuin lentoon lähdössä ollut raketti... Tein alussa aika huonon etsintäsuunnitelman, eli olisin ensin kiertänyt isohkon alueen, mutta edettyämme jonkun matkaa päätin muuttaa sen niin, että halkaisemme alueen n. puolivälistä tuulen alapuolelta ja sitten vasta käydään se pohjoisraja läpi. Se olikin ihan hyvä juttu, koska kulkiessamme alueen halki sai Merri maalimiehestä hajun ja hetken tarkennettuaan löysi ja tuli ilmaisemaan. Näytölle menossa roikuin oikein kunnolla liinassa, kun matkalla oli isoja kiviä ja kalliota eikä kovin kovassa vauhdissa olisi pystyssä pysynyt. Merri välillä pysähtyi istumaan ja odottamaan, että pääsin mukana. Olin harjoitukseen tosi tyytyväinen ja muutenkin siihen, että Merri on nykyisin mulla hyvin hallinnassa. Täytyy vaan pitää omat hermot kasassa siellä sunnuntain kokeessa ;)

Seuraavalla kerralla: Palauttava treeni etsintäharjoituksen ja kokeen jälkeen (meni miten meni), eli suora palkka parilta maalimieheltä ja yksi ilmaisu.