Lauantaista saakka on oltu kotona ja pyykkikone on pyörinyt taukoamatta siitä saakka. Eiliseen iltaan saakka olikin hyvät pyykinkuivatusilmat ulkona, kun tuuli kohtuullisesti ja oli poutaista. Tänään sitten onkin satanut, mutta onneksi pyykitkin on vähäksi aikaa pesty. Huomenna on lähtö 5 päivän reissulle Ahvenanmaalle ja tässä on hieman aloiteltu jo pakkaamaan sitä varten. Aamutuimaan varattiin vasta viimeinen mökki pääsaarelta, jossa yövytään kaksi yötä. Brändöstä ja Kökarista varattiin majoitukset jo hyvissä ajoin, valinnanavaraa on vähemmän. Onneksi saatiin vielä mökki, majoitus teltassa Emman kanssa ei kauheasti houkuta...

Aamulla on sen verran aikainen lähtö, että viedään koirat jo tänään hoitoon ja haetaan sitten sunnuntaina iltapäivällä. Tänään kävin harventamassa kulmakarvat ja värjäämässä silmäripset, on sitten hieman siistimpi ulkonäkö reissussa ;) Reissun jälken jos kävisi vielä kampaajalla, nyt alkaa hiukset lähteä oikein kunnolla päästä, kiitos imetyksen ja hormonitoiminnan :( Ihanaa on ollut olla muutama päivä ihan rauhassa kotona, maistuu tavalliset kotityötkin tavallista paremmin, kun on ollut vähän aikaa alkeellisimmissa olosuhteissa mökillä.

Koirarintamalla on ollut hiljaista treenien suhteen. Damikassikin matkasi avamatta taas kerran Ylöjärven ja Savitaipaleen välin... Toki mökillä tuo koirien elo on aktiivista ja mukavaa ilman mitään sen kummempia treenauksiakaan, mutta täytyy nyt hieman reissun jälkeen ryhdistäytyä ja tehdä hieman suunnitelmia syksyn varalle.

Emma heräsi juuri ihanan pitkiltä päikkäreiltä (sai äiti surffata netissä rauhassa, kun Peetukin on vaihtamassa öljyjä Golfiin ;), mutta palaillaan taas reissun jälkeen!