20.1.2006 treenit peruttiin, kun oli -21 astetta pakkasta.

Taas kahdessa porukassa, jäin vetämään pikkutreenejä.

Merrillä oli kolme maalimiestä eri aikaan (miksi?). Ensimmäisen sijainnin olin suunnitellut huonosti. Merri sai hajun jo lähtöpaikalta ja oikaisi tieltä viistosti metsään, välissä vain sattui olemaan 3m leveä oja/joki uimahullun koiran edessä. Onneksi Merri oli emäntäänsä viisaampi ja ymmärsi kiertää tien kautta joen toiselle puolelle. Merri oli tulossa ensimmäistä mm ilmaisemaan minulle, kun samalla käänsin rintamasuunnan suoraan kohti maalimiestä ja Merri katsoi tämän mukaan tuloksi, eikä tullut ilmaisemaan loppuun saakka. Palasi maalimiehen luokse ja hetken mietittyään tuli sitten ilmaisemaan kunnolla. Ihan hyvä tilanne, koska meillä tuo ilmaisu ei ole vielä ihan loppuun hiottu, eli Merri ilmaisee tällähetkellä niin, että se tulee eteen istumaan ja tapittaa silmiin, jolloin sitten kytken sen ja lähdetään yhdessä näytölle. Haluaisin tuohon vielä sellaisen varmistuksen, että Merri tökkäisisi kuonolla esim. käteen.

Seuraavalla maalimiehellä näytölle mentäessä Merri meni eri kautta kuin oli maalimieheltä tullut ja matkalla oli pieni epäröinti havaittavissa reitistä, mutta selvitti tiensä kuitenkin hyvin. Muutoin hyvä ilmaisu.

Kolmannen ilmaisu ja muu meni sitten ihan nappiin.

Seuraavalla kerralla: Viivyttelen palkan antoa, kun Merri tulee ilmaisemaan. Maalimiehet voivat mennä yhtäaikaa piiloihin. Yksi makaava mm.