Ylimääräiset treenit pienellä porukalla. Tälläkertaa ei ollut Merrillä turbo hukassa vaan aika vauhdikkaasti mentiin. Positiivista oli se, että paikka oli täynnä muiden koirien hajuja (suosittu ulkoilupaikka) ja moni muu uros meni leuka väpättäen, niin nyt ei hajut kiinnostaneet Merriä yhtään!

Kokeilin ensin erikseen peitettyä maalimiestä ja Merri jäi aika pitkäksi aikaa haistelemaan, joten ehdin kutsua sen luokse. Tuli luokse ihan hyvin, mutta näytölle lähtö oli tosi hätäinen. Olin ajatellut, että mm ottaisi viltin pois päältä kun tulisimme näytölle, mutta en sitten muistanut asiasta ohjeistaa (oma moka), joten maalimiehellä oli edelleen viltti pään päällä kun tulimme paikalle. Palkkasin Merrin itse. Seuraavalla kerralla siis hieman helpotusta, eli mm ottaa viltin pois päältä kun tulemme näytölle. Pääasia nyt ettei Merri ruvennut kaivamaan maalimiestä viltin alta esiin. Ja tosiaan noita vielä ihan lyhyellä etäisyydellä ja erikseen etsintätyöstä.

Sitten pari mm metsässä ja ihan perusilmaisua. Ihan hyvin meni, mutta Merri oli kaikenkaikkiaan tosi kierroksilla koko treenin ajan, liekö kostautui se, että eilen ei ehditty tekemään pissatuslenkkiä kummempaa ennen treeniä? Treenien jälkeen kyllä sitten tehtiin lenkki siellä Puuvuorella ja paikoitellen oli aika paljon lunta, kun hukkasin jossain vaiheessa polun kokonaan...