Tämänpäiväiset toko-treenit oli aivan fiasko! Merri liimaantui kuonollaan maahan, eikä mitkään pienet tai suuremmat huomautukset hihnalla auttaneet asiaa. Siinä vaiheessa, kun kiskoin Merrin päätä kaksin käsin kaulanahasta ylöspäin pois maasta (koira ei liikahtanut milliäkään), päätin lopettaa treenit siihen... T-O-D-E-L-L-A  N-O-L-O-A. Jos pää sattui hetkeksi nousemaan maasta, niin se johtui ohimenevästä koirasta jolle täytyi vikistä korvat rusetilla (ihan sama oliko uros vai narttu).

Merri vietti sitten loput treenistä autossa. Seurailin kuitenkin muiden suorituksia ja jäin lopuksi vielä suustani kiinni erään hevosihmisen kanssa, joten pitkään treeneissä meni. Merri on kyllä ollut vähän kierroksilla viime päivät ja tänään Seri muutamaan otteeseen kuului komentavan Merriä kiukkuisena, kun ilmeisesti ahdisteli liikaa. Mutta siis äärimmäisen harvoin Merri on ollut tuollaisessa tilassa koskaan, puhumattakaan treenikentällä... Viikonlopun leirillä kuitenkin käyttäytyi ihan fiksusti ja piti hyvin muhun kontaktia.

Ehkä nyt pari päivää keskitytään vain pitkiin metsälenkkeihin ja ensi viikolla menen hyvissä ajoin tottiskentälle, jos meno näyttää samanlaiselta, niin poistumme jo hyvissä ajoin takavasemmalle... Muuten voisin Serin ottaa varakoiraksi autoon mukaan, mutta kun sillä ei ole nuo rokotukset vielä kunnossa (katsotaan, jos joulukuussa eläinlääkäri sitten suostuisi ne laittamaan). Seri oli nimittäin tänään osoittanut Peetulle huokailemalla ja vinkumalla olevansa hyvin turhautunut, kun olimme Merrin kanssa lähteneet treeneihin ;)