3.2.2006 Treenit peruuntui pakkasen takia (-20), oltiin muutenkin matkalla mökille.

8.2.2006 Jälleen pakkasta.

17.2.2006
Taas oli pakkanen sen verran kireetä, että päätettiin pitää treenien sijaan tavoitepalaveri, mille onkin ollut tarvetta ja kysyntää. Meillä on hakutreeneissä pakkasrajana -10 astetta, koska koirat joutuvat odottamaan autossa omaa vuoroaan joskus 3-4 tuntia.

Käytiin jokaisen koirakon tavoitteet läpi ja kannustettiin ilmoittautumaan kokeisiin. Hyvä tilaisuus muutenkin käydä läpi noita treenattavia asioita rauhassa ja lämpösessä. Talvella jää varmaan hieman liian vähälle suoritusten jälkeen analysointi ja seuraavien treenien pohtiminen. Onneksi nyt ollaan saatu pyörimään tuo treenipäiväkirjojen pito.

Merrin tavoittena on nyt keväällä hioa tuo kertova-ilmaisu loppuun saakka ja ottaa erilaisia ja kummallisia maalimiehiä. Peruskokeet on huhti- ja toukokuussa, ensin pimeäosuus ja toukokuussa päivä. Katsotaan miten menee ja sen perusteella päätän, onko syksyllä tavoitteena jo loppukokeet vai vasta ensi keväänä. Lumien sulettua täytyy ruveta pyörittämään noita jälkitreenejä vaikka viikonloppuisin, viikkotreeneissä kuitenkin keskitytään hakuun. Jäljen suhteen ei ole kyllä toistaiseksi mitään tavoitteita, parempi tehdä jotain kunnolla, kun kaikkea vähän kokeillen....

Nyt alkaa olla kyllä tosi kova polte treenaamiseen monen viikon tauon jälkeen, tosin tuota kertovan ilmaisun hiomista voisin treenata  ihan kotonakin. Miten se vaan tuntuu niin työläältä? Ei oikeastaan tarvis kuin pukea ulkovaatteet päälle Peetun kanssa ja mennä tuohon lähimetsikköön... Sovittiinkin, että ens perjantaina tullaan vaikka porrastetusti ja pidetään ihan lyhyitä treenejä koirille jos vielä on kovasti pakkasta.