Vietettiin viikonloppua ystävien mökillä Suodenniemellä. Ohjelmassa ei ollut mitään sen ihmeellisempää kuin auringosta nauttimista, hyvää ruokaa hyvässä seurassa ja ihan vaan olemista. Mikä sen mukavampaa! Seri ja Merri tapasivat myös uuden tuttavuuden briardi Buddyn 7kk. Merrillä ja Buddyllä oli oikein mukavaa mitä nyt lauantai-iltana tuli pojilla hieman kiistaa kepistä. Peetu opetti Buddyn myös uimaan ja sen jälkeen koira viihtyikin oikein mukavasti vedessä. Ja meidän koirat ei muuta tehneet kuin lillivät rantavedessä. ;) Aika pelottava tilanne sattui kun Seri kävi hakemassa laiturilta pudonneen pallon uimalla ja matkan varrella ilmeisesti tasapaino lähti heittämään ja meinasi upota ihan oikeasti veden alle. Peetulla oli nopeat refleksit ja kävi auttamassa Serin rantaan. Olen kyllä miettinyt välillä että Serillä joskus hieman heittää tasapaino kuivallakin maalla, mutta noin selkeää reaktiota en ole kyllä aiemmin nähnyt. Pitää ottaa puheeksi, kun ensi viikolla täytyy omalle eläinlääkärille kuitenkin soitella patologin tuloksista (jotka ei kyllä vieläkään ole tullut!).
Muuten Seri oli kyllä hirveän vauhdikas ja iloinen koko reissun ja limakalvotkaan eivät ole olleet niin aneemiset kuin aiemmin.

Laitan tähän pari kuvaa keväältä ja melontareissusta, kirjoittelen jossain vaiheessa reissusta enemmänkin, kunhan saan loputkin kuvat käyttöön.

105743.jpg

Seri ja Merri toukokuun alkupuolella Birgitan polulla

105745.jpg

Ilomantsin Haapajokeen laskeva puro

105746.jpg

Nokipannukahvit maistuvat reissussa aina taivaalliselta. Tämäkin pannu on aika monet reissut nähnyt...