Kolmet NOME-treenit olleet tässä päivitystauon aikana. Kaksiin en päässyt, ensin oli ihan omaa menoa ja viimeeksi ilmaantui viime hetken lastenhoito-ongelmia, enkä halunnut lähteä treeneihin kiukkuisena ja vielä kaikenlisäksi olisin joutunut lähtemään kesken kaiken poiskin...

No, yksiin sentään kerettiin ja niistäkin on jo vähän aikaa, ei ole yksityiskohdat kovin hyvin muistissa. Pari asiaa jäi kuitenkin mieleen. 1. Merri oli hienosti kuulolla koko ajan, kun meillä oli kaiken maailman malttiharjoituksia. Hieman nytkähteli välillä heitoista, mutta pysyi hyvin paikoillaan vaikka toki varmistin vielä hihnalla (erittäin löysällä). 2. Merri markkeerasi huonosti, vaikka tehtävä ei mielestäni ollut erityisen vaikea edes huonosti markkeevaaralle Merrille... Eli treeniä, treeniä.

9.12 on sitten viimeiset treenit tälle vuodelle, täytyy sitä ennen ryhdistäytyä oikein kunnolla kotitreenauksessa! Ollaan kyllä mielestäni edistytty syksyn aikana kivasti vaikkei varsinaisia treenikertoja niin montaa ole ollutkaan (tai oikeastaan, kun ei joka kerta ole edes päästy). Todella mukava ryhmä meillä on ja täytyy toivoa, että hyvät kouluttajamme haluavat jatkaa ryhmän vetämistä ensi keväänä. Mulla olisi orastavana tavoitteena startata vuonna 2008 Merrin kanssa NOME-kokeissa!