Sannan ryhmän treeneissä vierailulla, kun ei olla oman ryhmän treeneihin viime aikoina päästy. Merrillä oli kolme maalimiestä, joista ensimmäinen ja viimeinen olivat makuulla ja keskimmäinen seisoi. Merrillä ei ole koskaan ollut ongelmia eri asennoissa olevien maalimiesten kanssa, mutta pitäisi kuitenkin muistaa treenailla eri variaatioilla säännöllisemmin, ettei ongelmia tulisi jatkossakaan.

Mua häiritsi kaksi asiaa:

1. Merri oli taas aivan älyttömillä kierroksilla. Liivien pukeminen häsläystä, maalimiehellä käytös häsläystä jne. Lähdin kyllä itsekin "soitellen sotaan", eli olin hätäinen enkä oikein keskittynyt siihen mitä tehtiin. Tämä vaikutti varmasti, mutta seuraavissa treeneissä liikkeelle ei lähdetä ennenkuin osataan käyttäytyä. Merri kuitenkin tietää nää hommat, eli siltä voi sitä käyttäytymistä vaatia.

2. Merri nuohosi treenin seuraajat aina maalimiesten välissä sekä erityisesti harjoituksen päättyessä. Tähän koitan ensi kerralla ratkaisuksi sitä, että Merri saa aina treenien päättyessä pallon suuhunsa, keskittyy sitten siihen, eikä ihmisten piinaamiseen... Onhan Merrillä aina kotonakin jotain suussa, kun meille tulee vieraita, se rauhoittaa ja on tietenkin noutajalle hyvin rodunomaista ;) Voisin sitten pallolla vähän leikkiäkin treenien päätyttyä, täytyy vaan tarkkailla ettei kierrokset nouse tuosta entisestään... Olisi hyvä merkki palloleikki siitä, että hommat on nyt ohi. Tosin Merrille riittää etsintäliivien poisottokin merkiksi työn päättymisestä.

Ensimmäisen ja viimeisen maalimiehen ilmaisut meni hyvin, mutta keskimmäisellä maalimiehellä juoksi ilmaisulle tullessaan mun ohi ja puuhaili vähän aikaa lähettyvillä ja meni sitten uudestaan käymään maalimiehellä ja tuli normaalisti ilmaisemaan. Tuota eri kulmista ilmaisulle tulemista pitää vielä harjoitella (esim. ilmaisua, kun tulee jostain mun selän takaa). Mutta pikku hiljaa eri variaatioita lisäillen.