Nyt alkaa olla vähäksi aikaa reissukiintiö täynnä, mukavaa oli olla reissussa, mutta aivan mahtavalta tuntuu nyt olla ihan vaan kotona ;) Perjantaina lähdettiin kohti Espoota ja oltiin vasta iltasella isäni luona Leppävaarassa. Isähän on pitkällä reissulla Thaimaassa, joten valloitettiin asunto ihan vain itsellemme. Lauantai ja sunnuntai sujuivat kyläillessä ja mukava oli nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Välissä aina katsottiin jääkiekkoa ja lauantai-iltana euroviisuja... Itse vaan nukahdin ennen pisteidenlaskun loppua (Emma kyllä nukahti jo ennen koko viisuja, fiksu tyyppi). Yksi kyläpaikka jouduttiin jättämään ikävä kyllä väliin, kun olin tapani mukaan suunnitellut "hieman" liian kireän aikataulun.

Emma jaksoi yllättävän hyvin reissun ajan, eilen illalla kyllä vähän kärttyiltiin kotiin tulon jälkeen. Yöunet on pysyneet yhtä ihanina ja 8h on saatu jo rikki. Täytyy nyt nauttia niin kauan kuin tätä ihanuutta kestää ;) Merri oli hoidossa Peetun vanhemmilla ja oli päässyt 3 kissan kanssa viikonlopuksi mökille. Hyvin oli kuulemma mennyt ja Merri oli paimentanut omille teilleen lähteneen kissan ensin puuhun ja sen jälkeen takaisin mökille. Merri tuotiin maanantai-iltana takaisin kotiin ja sen jälkeen on vain nukkunut ;)

Seri oli meillä Espoossa mukana, on helpompi vierailla yhden koiran kanssa ja Serille isän koti on tuttu paikka, joten uskalsin jättää sen yksin sinne. Seri nautti ainoana koirana olemisesta ja vierailuilla jakamattomasta huomiosta. Sunnuntaina vietin ensimmäistä äitienpäivää ja käytiin oikein ihanalla kävelylenkillä Leppävaaran kartanon maisemissa. Emma antoi lahjaksi ensimmäisen "piiloleikin", eli katsoi silmiin nauraen ja käänsi äkkiä pään piiloon, sitten taas uusi kurkistus ja taas äkkiä pää piiloon! Voiko 2,5kk osata jo tuollaista? Emman kummeilta saatiin vaatteita valtava kassillinen ja lelujakin iso laatikollinen, hyvä että kaikki mahtui autoon! En ole itse ostanut Emmalle kuin muutaman vaatteen, niin paljon ollaan saatu tutuilta. Tyttö kyllä kasvaa niin kovaa kyytiä, ettei kaikkia kerkeä edes käyttämään. Tosin aina tulee pyykkinarulta kierrätettyä niitä samoja vaatteita.

Lauantaina sain V75-kisassa 7 oikein ja onneksi jätin 12 euron arvoisen veikkauksen Veikkaukselle! Tosin reilu 5000 muutakin ihmistä sai 7 oikein, joten lopullinen voittosumma oli vain 40 euroa, mutta mikä parasta Peetulla oli vain 4 oikein (se kun on välillä olevinaan niiiin asiantuntijaa...).

Sitten vähän kuvia:

588455.jpg

Aitaprojekti etenee 9.5.

588457.jpg

Merri odottelee tolpan nokassa vapauden koittamista.

588460.jpg

Luppasilmä Seri.

588462.jpg

MM-finaalin kisakatsomo. (Huomaa Seri taustalla, makoilee Emman puuhamatolla, joka on jostain syystä molemmista koirista vastustamaton lepopaikka).