On jäänyt tää blogin päivitys kokonaan kuukaudeksi... Paljon on kyllä tapahtunut kuukauden sisään, varmasti enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä! Jos nyt lyhyesti vain kuvailisi, että työt  ja päivähoito alkoivat, siinä sitä elämää onkin riittänyt. Ja sopeutumista tietysti uusiin kuvioihin. Täytyy varmaan ruveta päivittelemään tätä blogia säntillisesti pari kertaa viikossa, tai sitten lopettaa kokonaan.

Koiramaailmaan kuuluu hyvää, terveitä ja iloisia on molemmat olleet. Mamma on jaksanut käydä lenkeillä Emman nukkumaanmenon jälkeen ahkerasti ja treeneissä on käyty maanantaisin kuten ennenkin. Paitsi tietysti Seri, joka viettää silläaikaa laatuaikaa Emman ja Peetun kanssa. Dieetti on tehonnut parin kilon verran Seriin ja tämä on vaikuttanut oikein piristävästi Mummelin eloon. Jalka nousee kepeästi lumihangessa ja  peuhaa Merrin kanssa kuin nuori tyttö...  Parin tunnin metsälenkki vapaana ei tuota mitään ongelmia, mutta tunnin lenkki kytkettynä jalkakäytäviä pitkin on suoranainen kidutus Serin mielestä (ellei matkan varrella ole leipomoa ;).  Jos jotain negatiivistä koirista voisi sanoa, niin se on karvanlähtö, jota tuntuu kestäneen nyt koko talven...

Emman päivähoito järjestyi viime tipassa oikein mukavasti, eli pääsi lähimpään mahdolliseen tarhaan. Tosin Emma on ryhmässään ainoa pieni, muut ovat 2-5 vuotiaita. Emma on kuulemma pärjännyt hyvin muiden lasten mukana ja isommat ovat kovasti hoivanneet pikkuista. Yksi pojista oli jopa antanut kotona olevalle vauvanukelle nimeksi Emma ;) Ihan ongelmitta ei ole mennyt, eli aamuisin on itketty välillä vanhempien perään ja nukahtaminen päiväunille on ollut vaikeaa. Toisaalta kaksi viikkoa on lyhyt aika sopeutua ja nuo aamut ovat olleet koko ajan parempaan päin, kahtena viimeisimpänä aamuna on jäänyt ilman itkuja. Tänään Emma sitten on ollut kotona, kun lämpö oli koholla jo aamusta. Kuumetta ei ole vielä ainakaan noussut ja epäilen vähän, että lämpöily saattaa liittyä hampaiden tuloon. Niitä on tulossa taas monta kerralla, ilmeisesti Emman tavoittena on saada koko purukalusto kerralla valmiiksi!

Pari viikkoa sitten vietettiin Emman ensimmäisiä syntymäpäiviä, ihanasti eri ihmiset muistivat ensimmäistä merkkipäivää, kiitokset vielä kerran!

1374948.jpg
Emma sovittaa mummin ostamaa sadehattua.

1374950.jpg
Emma 1v.