Kentällä taas. Nyt meni alku viimekertaista paremmin, eli kontakti alkoi oikeastaan jo ennenkuin Merri hyppäsi takaluukusta ulos. Mitähän sitä viikolla tuli treenailtua... Jotain sinne päin roiskaisuja tuli tehtyä sivulle tuloissa ja perusasennoissa, ei mitään kamalan suunniteltua.

Aiheena oli tänään paikallamakuu, eli otettiin yksi aika pitkä harjoitus, jossa ainakin itse kävin palkkaamassa koiran melko tiuhaan. Halusin ottaa varman päälle ja Merri vaikutti muutenkin vähän levottomalta, kun ympärillä oli koiriaan palkkaavia ihmisiä ja ihan vieressä komennettiin koiraa olemasta haukkumasta. Mutta siis ihan hyvä treeni kaikkine häiriöineen ja Merri pysyi kuitenkin hyvin. Ennakoi sitten lopuksi perusasentoon siirtymisessä, jota oikeastaan ihmettelen, koska melkein aina vapautan Merrin maasta. Mutta toisaalta tälläistä ryhmäpaikallaoloa ei ole taas tullut treenattua aikoihin...

Yksi asia, johon täytyy taas keskittyä on Merrin hampaiden katsominen (siis vieraat katsoo), tätäkään ei ole tullut treenailtua, kun ei tuolla näyttelykehissä kovin usein pyörähdellä. Nyt oli aika venkoamista vaikkakin muuten luoksepäästävyysosio oli erinomainen, eli Merri istui tervehtimisen ajan.

Nyt muuten tehtiin ihan sopiva määrä seuraamisia ja pidin kovasti tästäkin kouluttajasta, pirtsakka ja neuvoi hyvin.

Viikolla treenattavaa:

Muuten ihan samat kuin viime viikollakin, mutta päivittäin voisi ottaa eri tilanteissa paikallaoloja. Ja sit niitä hampaiden katsomisia.

Ensi viikolla aiheena liikkeestä maahanmeno.