Meidän loppukokeen pimeäosuus kaatui näihin meidän viimeaikaisiin ongelmiin, eli tulkinnanvaraiseen ilmaisuun. Jätin huomioimatta Merriltä "oikean" ilmaisun ja sitten taas hetkeä myöhemmin tulkitsin virheilmaisun. Oikeastaan ihan helpottavaa, kun nyt on puoli vuotta aikaa saada ilmaisu viimeisteltyä varmaksi, kyseessä oli kuitenkin hälyryhmään oikeuttava koe, eikä sinne etsintöihin voi oikein lähteä koiran kanssa johon ei luota... Kaksi ensimmäistä maalimiestä Merri ilmaisi erinomaisesti, itseasiassa ilmaisut olivat selkeimpiä aikoihin. Muutenkin olen omaan toimintaani tyytyväinen ja Merrin ohjattavuuteen alueella.

Tänään treeneissä otan Merrille ihan palauttavan harjoituksen ja nyt täytyisi sitten miettiä tosi tarkkaan millaisen siitä ilmaisusta oikein haluan. Nyt on vaan tosi väsynyt ja flunssainen olo ja aivot ihan off-tilassa, joten palataan siihen sitten myöhemmin (paleltaa muuten ihan hirveästi vaikka on useampi pitkähihainen päällä, tylsää tulla kipeäksi).

Sunnuntaipäivä alkoi pirteästi, kun Peetun veljentyttö tuli meille muutamaksi tunniksi hoitoon. Iltapäivällä lähdettiin keräämään puolukoita Kuruun meidän vakiopaikalle. Sain kerättyä peräti kaksi kourallista, eli sen verran että iltapuuroon sai lisuketta... Eipä ole täälläpäin paljon puolukkaa. Peetu kalasti sen aikaa läheisellä metsälammella ja parin sintin jälkeen jäi uistimeen oikein kunnon hauki ja sain mennä avuksi, että saatiin se rannalle! "Yli viisikiloinen" paljastui sitten tarkassa punnituksessa vajaa neljäkiloiseksi, mutta eipä tultu ihan tyhjin käsin kotiin.

Nyt se hauki köllöttelee perattuna tuolla jääkaapissa ja odottelee jatkokäsittelyä, täytyy kaivaa keittokirja esiin!

EDIT: Treenit kuluivatkin sitten kotona peiton alla köllötellen, eli olo oli niin kipeä etten pystynyt lähtemään.