Meillä alkoi aikaisemmasta suunnitelmasta huolimatta treenitauko jo viimeisen blogipäivityksen jälkeen, eli treenipäivityksiä on tulossa vasta loppiaisen tienoilla. Jotain pientä on toki treenailtu tässä kotosalla, mutta ei mitään sen kummempaa josta jaksaisi tarkemmin raportoida.

Viikonloppu meni hienossa säässä ulkoillessa. Perjantai-iltana lähdettiin töiden jälkeen hetken mielijohteesta Kuruun retkelle, paikkaan jonka nimeä en nyt tähän hätään muista, päivittelen sen kunhan saan Peetulta nimen tarkistettua. Peetu ja koirat on siis pariin otteeseen tuolla käyneetkin aiemmin, minulle oli nyt ensimmäinen kerta. Käveltiin kosken rannalla olevalle laavulle raikaassa tähtikirkkaassa illassa paistamaan makkaroita ja keittämän glögiä. Ilma oli tosi hieno pitkän "sadekauden" jälkeen ja matkassa oli Timpa koirineen meidän poppoon lisäksi. Merri ja Nana painelivat täysillä koko parituntisen mitä retkellä oltiin, kun taas Seri ja Tsaphe keskittyivät nuotion tapahtumiin tiiviisti ;) Retkeltä olisi ihan hienoja kuviakin, ellei allekirjoittanut olisi uuden kameran toimintoja räpeltäessään onnistunut tyhjentämään koko muistikorttia vahingossa... Paluumatkalla onnistuimme näkemään vielä revontuliakin, kruunasi kyllä muutenkin hienon reissun!

Lauantaina ulkoilin ihan täällä kotiympyröissä ja kävin läheisillä joutopelloilla (pääsee hyvin kulkemaan nyt syksyllä, kun kasvusto on painunut kokoon) koirien kanssa. Testailin kameran eri toimintoja ja otin valtavasti kuvia koirista, muutama onnistunutkin on joukossa... Seuraava vaihe olisi sitten siirtää ne kuvat tänne koneelle, jos tälläviikolla ehtisi joku ilta perehtyä siihenkin. Seristä ei kunnon poseerauskuvaa saanut, kun keskittyi  niin kovasti jäniksenpapanoiden imuroimiseen (niitähän riitti...).

Sunnuntaina käytiin sitten hakemassa joulukuusi erään ystävän luota ja hieno kuusi saatiinkin! Tuuhea ja tasainen ja mukana oli vielä linnunpesäkin. Samalla reissulla käytiin sitten lenkillä Otamuksen luontopolulla Mouhijärvellä ja aika hieno paikka olikin. Kamera tosin oli kotona, mutta muutamia kuvia täällä.