Pitkästä aikaa Tottijärven maastoissa. Ei ollut kovin runsas osanotto, meitä oli paikalla 3/11. No, mukavat treenit saatiin kaikille aikaiseksi siitä huolimatta.

Merrille sellainen harjoitus, että sai ensimmäisen maalimiehen jäljen bongata ja toinen mm oli tarkoitus nostaa sitten ilmavainulla. Koska ei tuullut yhtään, järjestäytyivät maalimiehet rinteeseen, jotta illan viilennettyä hajut valuisivat alaspäin.

Jäljen tosiaan löysi ja viuhtoi maalimiehelle siksakkia, suora palkka. Tämän jälkeen kiinnosti tien toisella puolella olevat luukasat yms. roippeet. Hassua, että "alueella" oli näitä ihania löydöksiä myös, mutta siellä niiden ohi vain juostiin. Jatkettiin hommia ja Merri nosti heti ilmavainulla sen maastossa eteenpäin liikkuneen maalimiehen jäljen ja jäljesti sille toiselle maalimiehellekin. Tästä ihan kelpo ilmaisu.

Merrin maalimieskäytös oli tällä kertaa aika kamalaa, nameja yritettiin rohmuta yms. Muutenkin koira oli aika kierroksilla. Tekisi yksi pidempikestoinen etsintäharjoitus ihan hyvää. Seuraavalla kerralla sitten täytyy keskittyä hyvään maalimiesten ohjeistamiseen ja pyytää Merrilltä kunnon kontakti ennen töiden jatkumista. Se on tainnut viime aikoina päästä unohtumaan.