Treenit pitkästä aikaa vanhassa savusukellusluolassa. Ensin vähän lumitöitä, että päästiin sisälle ;)

Merrille oli laitettu kolme maalimiestä  joista yksi makasi kaatuneen kaapin päällä, yksi seisoi portaikossa ja yksi istui kaatuneen kaapin takana (kaikilla se yksi nami, kun Merri tulee ekan kerran). Maalimiehet jakaantuivat aika tasan koko tilaan. Merri muisti paikan ja alku oli aika sähellystä, kun vauhtia oli kamalasti ja malttia ei sitten yhtään : /

Merrin osalta harjoitus meni hyvin huomioon ottaen sen, että unohdin omasta osuudestani n. puolet pois ja olin muutenkin ihan aivottomassa tilassa... Merrin ilmaisut oli tosi hyviä, tuli ihan liki ja yhdellä ilmaisulla tökkäsi mun käteen, kun olin unohtanut ottaa siihen namipalan. Tätä olen koko ajan hakenut, mutta nyt en sitten tajunnut siitä palkata (kaivaa namia taskusta) vaan kytkin liinaan näyttöä varten... Merri ei namin puuttumista ihmetellyt vaan lähti sen kummemmin miettimättä näytölle (sieltä se paras palkka tulee), mutta minkä tilaisuuden ohjaaja jätti käyttämättä vahvistaakseen toivottua toimintaa. Hoh hoijaa.

Toinen kohta, jossa mun aivot oli off-tilassa, oli sitten Merrin palkkaus maalimiehillä... Eli Merri saa hotkaista maalimiehen antamat namit kiposta ja sen jälkeen palkkaan sen vielä itse syöttämällä hiljaa ja rauhallisesti nakkeja. Tämä sen takia, että koira ehtii hieman rauhoittua maalimiesten välillä. Nyt tämä osio oli kadonnut mielestäni kokonaan, mikä aiheutti sen, että koko suorituksestamme jäi tosi hätäinen fiilis :( Tuota palkkausta on tarkoitus tulevaisuudessa vaihdella sitten niin, että välillä namit tulee vain multa, tai vain maalimieheltä tai molemmilta.

Seuraavalla kerralla:
-Koiran ohjaajakin ottaa aivot mukaan
-Yhdellä maalimiehellä ei nameja, palkka tulee multa
-Odotan hieman tarjoaako Merri tökkäisyä käteen, kun tulee ilmaisemaan.