Takaisin aiheeseen, eli koiratreeneihin. Tässä on jäänytkin parit hakutreenilöt kirjaamatta välistä. Ensimmäisissä otin jäljennosto/ilmaisu-treenit, jotka taas itse sössin kuikuilemalla jäljen alkuun laitettuja merkkejä ja samalla kiskoin Merriä pois jäljeltä... No, Merri lopulta jäljesti ihan mukavasti, mutta tämän treenin opetuksena oli se, että purkkeja ei voi enää jättää jäljen loppuun (tai siihen kohtaan missä tarkoitus palkata), Merri on ruvennut niitä selvästi etsimään. Eli palkka tulee mun taskusta.

Mitähän toisissa treeneissä tapahti? Muistaakseni pari ihan nappi-ilmaisua, ei sen ihmeellisempiä.

Nyt siis otin vain yhden maalimiehen tiheikköiselle alueelle, jossa oli treenannut useampi koira. Merri sai juosta sydämensä kyllyydestä tarkistamassa hajuja. Ihan hyvä ilmaisu, mutta muhun iski epäusko kun palkkasin ilmaisusta, kun Merri ei yhtään hätiköinyt näytölle lähtöä. Sinne lähti hyvin kuitenkin ja siellä mm oli. Luotakoiraanluotakoiraanluotakoiraanluotakoiraanluotakoiraan!!!!!

Muita kuulumisia koirarintamalta:
*Seri on kehittänyt häntäänsä (!) hot spotin, joka näyttäisi nyt talttuvan ihan kotikonstein.
*Seri on muutenkin kutissut normaalia enemmän, mutta ihottumaa ei ole esiintynyt niinkuin viime syksynä. Nyt on muutenkin uimakiellossa, joten kutissutkin vähemmän.
*Serin lääkityksen vähentäminen on sujunut erinomaisesti, joten elokuun lopussa lopetetaan lääkkeet kokonaan, jos mitään uutta ei ilmaannu!!