Olin maalimiesvuorossa Hannan kanssa etsintäharjoituksessa ja saatiinkin piileskellä reilut 2h, ennenkuin meidät löydettiin. Oli aika tuuleton ja kostea ilma ja etsintäalue laaja. Olin optimistina jättänyt lampunkin autoon, mutta muiden lamppujen valossa sitten kompastelin takaisin autolle.

Onneksi olin muutenkin ajatellut ottaa Merrille lyhyen palauttavan harjoituksen viikonlopun leirin jälkeen. Eli Merrillä oli yksi maalimies ja  hajua tarkentaessa oli törmännyt maalimieheen, kun eihän tuo normaalistikkaan käytä silmiään, saati sitten pimeässä... Ilmaisu oli oikein hieno ja näytölle mentäessä sain jarrutella kunnolla, kun maasto oli liukasta ja kivikkoista. Mun täytyy nyt saada aikaiseksi hankkia kunnon liina, alkaa tuo vanha kaikkine solmuineen olemaan jo hankala. Ehkä hommaan vain sopivan narun, lukko tuossa vanhassa on aivan erinomainen (se kun on kestänyt Merrillä alusta saakka).

Nyt sitten pitäisi ennen seuraavia treenejä pohtia miten etenen Merrin ilmaisun kanssa. Parhaimmillaan tuo ilmaisu on tälläkin hetkellä selkeä ja hyvä, mutta silti noita tulkinnanvaraisia tilanteita on liikaa. Eli jokin lisäjuttu tuohon ilmaisuun on saatava.