Plääääähhh... Siinäpä se lyhyesti, meirän eiliset treenit... Tosin vain mun ja Merrin osalta.

Merri oli taas super kierroksilla, mutta se mikä oikeasti tökki oli ne ilmaisut. Eli sain molemmilla pyytää sen maahanenon ja Merri ei kummallakaan kertaa malttanut pysyä siellä. Yön yli nukuttuani ja muutenkin asioita pohdittuani löysin kaikki syyt ja seuraukset omalta puoleltani hihnaa, mikä nyt koiramaailmassa 90 prosenttisesti on todellisuutta.

Viimeksi ilmaisua on vaadittu Merriltä 2 viikkoa sitten Halkoniemessä ja tässä välissä sitä ei ole treenattu ollenkaan (punastuu häpeästä). Ylipäätään koko ilmaisua tässä muodossaan on otettu treeneissä 3-4 kertaa (en nyt jaksanut tarkastaa) ja kertakaikkiaan olemme treenauksessa siinä vaiheessa, jossa toistoja pitäisi saada treenitilanteessa tiuhaan. Halkoniemessähän se itse ilmaisukuvio tuli Merriltä sponttaanisti, mutta sitä oli treenattu samana päivänä kotona.

Eli treeniä treeniä, näin lyhyesti, kun en jaksa enää tässä kirjoituksessa sen kummemmin asiaa pohtia. Pää sauhuaa muutenkin.

Olen näitä koulutusasioita miettinyt todella paljon muutenkin viime aikoina ja mulla alkaa olla jonkinlainen kuva kuinka seuraavan pennun kanssa kannattaa edetä. Tosin tämä asia ei ole mitenkään ajankohtainen, koska meille ei missään tilanteessa tule kolmatta koiraa, joten toivottavasti se päivä on jossain hyvin kaukana. Ja ehkä tosiaan pitää nyt keskittyä Merriin, kun siinäkin riittää työsarkaa pitkäksi aikaa. Monessakin lajissa.