On ollut oikein ikävä tätä blogia. Ei oikeastaan sen takia, että palaisin halusta jakaa asiani kaikelle kansalle, vaan lähinnä oman itseni takia. Näiden pikkuisten pilttien kanssa "ruuhkavuosia" elellessä jää monet pienet arkiset mukavat ja vähemmän mukavat asiat unholaan. Olen silloin tällöin palannut noihin vanhoihin kirjoituksiin, siellä on paljon juttuja, joita en muistaisi ellen olisi niitä kirjannut ylös.

Puolitoista vuotta on siis vierähtänyt blogihiljaisuudessa. Tähän en millään pysty muistamaan kaikkia merkitsemisen arvoisia asioita. Vaihtelevaa ja täynnä muutosta on tuo aika ollut. Syksy 2008 oli hyvin sumuinen (alkuraskaus, pahoinvointi ja aivan järkyttävän tajuton väsymys ekat 14 viikkoa), mutta toisaalta todella touhukas, koska teimme melkein joka viikonloppu remonttia mökillä. 280km suuntaansa vaati välillä asennetta. Jouluksi 2008 saimme pitkään käyttämättä olleen Kuusikko-mökin remontin valmiiksi ja yksi pitkäaikainen unelma tuli todeksi!

Kevät 2009 kuluikin sitten asuntoa myydessä ja tukevasti raskaana... Heti Aaron syntymän jälkeen asunto meni kaupaksi ja siinä kesällä rykäistiin muutto vuokra-asuntoon ennenkuin Aaro kerkesi 3 viikkoa täyttää! Siihen perään sitten ristiäis- ja hääjärjestelyt sekä kesälomalla mökin ulkosivuremontti. Aaro vaan oli menossa mukana, söi ja nukkui. Aaro onkin ollut ns. helppo vauva, jopa Emmaan verrattuna.

Syksy onkin sitten ehkä ollut vähän rauhallisempi, tosin löysimme nyt myös sen oman asunnon ja kaupat tehtiin marraskuussa. Kevät 2010 alkaa sitten heti muutolla ja varmaan ihan vauhdikas vuosi on tästäkin tulossa.

 

Kuusikko-mökin ulkosivua rapsuteltu.

Valmiimpi näkymä.

Seri ja Emma Leipäsaaressa makkararetkellä

Linnanmäellä

Riuttaskorvessa, tässä tapahtuu jotain todella fiksua...

Loppumatkasta alkoi Serin voimat hiipua.

Äidin apulainen.

Reippaana pitkospuilla.

Skarppina.

Ristilukki, oli iso!

Seri osaa ottaa rennosti.

Aaro vietti kesänsä kantoliinassa.

Aaroa hoidetaan.