Heh, odotin kuin kuuta nousevaa loman alkamista, sitten ehtii tehdä kaikkea kivaa... Toisin kävi, kaikennäköiseen asioiden hoitamiseen tämä loman alku on kulunut. Lisäksi kärsin jonkinlaisesta kesäflunssasta ja se on kyllä imenyt kaikki mehut pois, näin helteellä ei jaksaisi tehdä yhtään mitään!

Lauantaina oltiin kavereiden häissä (mukavat häät, kaunis morsian ja komea sulhanen ;) ja sunnuntaina meillä oli kolme (!) lasta hoidossa. Yksi heistä oli kummityttöni, jota ei tule turhan usein nähtyä, joten oli ihan mukava nähdä pitkästä aikaa. No, tämä viikonloppu oli sentään niitä mukavia asioita täynnä!

Sunnuntaina tosin havaittiin, että Seri on vaisun oloinen ja eilen käytiin ottamassa verikokeet Ylöjärven kaupungineläinlääkärillä (Hakametsään ei saanut aikoja) ja tänään saaduissa tuloksissa oli pientä heikkenemistä näkyvissä, mutta ei mitään hirveän dramaattista, kuten ensin pelättiin. Huomenaamulla saan Serin "oman" eläinlääkärin kiinni, joten varmaan sovitaan hieman lääkemuutoksia (kortisonia lisätään). Toivotaan, että olisi vain tilapäinen heikkeneminen, kun on ollut koirille aika rankat ilmatkin.

Merri kävi viime viikolla rokotuksissa tuolla Ylöjärven eläinlääkärillä ja tykkäsin kovasti, joten jatkossa tullaan pienet vaivat hoitamaan siellä.

Eilen haettiin "uusi" auto ja päädyttiin monen mutkan kautta alkuperäiseen vaihtoehtoon, eli Volkswagen Golf Variantiin. Eihän tuo nyt uusi ole, mutta kuitenkin 8 vuotta uudempi kuin meidän vanha Nissan, joka saatiin myytyä samantein.

Tästä nyt tuli vähän tämmöinen raportti, kun kiireellä mansikoiden pakastamisen välillä kirjoittelen. Huomenna lähdetään mökille, joten blogikin on lomalla heinäkuun loppuun saakka!

Mukavaa kesää kaikille!