Jaanan ryhmässä vielä vierailulla vaikka syyskuu jo alkoikin. Tosin oon päässyt huonosti treeneihin viime aikoina, joten yhdet ylimääräiset tuli ihan tarpeeseen.

Mä en ole miettinyt sen suuremmin tuota Merrin ilmaisua tässä välillä, mutta päätin nyt kokeilla Jaanan ehdottamaa palkkausta, kun Merri tulee ilmaisemaan. Huomionarvoista tälläkertaa oli, että Merri käyttäytyi mukavan rauhallisesti ja sain liivit puettua sille ilman venkoamista. Miinusta taas se, että Toimelan "hyväntuoksuinen" ulkoilureitti (jonka varrella maalimiehet olivat) sai Merriltä turhan tarkkaa kiinnostusta. Haistelua ja kuseskelua alkumatkasta, kunnes sitten sai hajun maalimiehestä ja keskittyi hommiin.

Harjoitus meni kokonaisuudessaan ihan hyvin, mutta kahdessa ensimmäisessä ilmaisussa mulle tuli vähän sellainen olo, että pyydystin Merriä liinaan... Palkkasin siis vasta liinan laiton jälkeen. Viimeinen ilmaisu meni sitten kaikilta osilta hyvin. Täytyy vain kärsivällisesti rauhoittaa koira liinaan kytkemisen jälkeen ennenkuin lähdetään näytölle. Kokeen jälkeen rupean sitten pohtimaan sitä vaihtoehtoa, että tuohon tulee vielä jokin lisä, kun Merri tulee ilmaisemaan.

Maalimiehet syötti makkarat Merrille yksitellen, mikä oli tosi hyvä juttu ja Merri rauhoittui hyvin maalimiesten välillä. Täytyy muistaa ohjeistaa jatkossakin. Ykkösnameja ei tälläkertaa ollut kenelläkään, ensi kerralla voisi kaikki, tai ainakin suurin osa antaa.