Nyt jää taakse kiireinen, stressaava ja rasittava ajanjakso, joka on jatkunut suurinpiirtein viime syksystä saakka... Eli edessä on viikko OIKEAA lomaa, johon ei seuraa mukana jokin typerä tenttikirja tai muu jossain siellä taustalla painostava tekemätön työ. Ja tässä täytyy nyt mainostaa, että olen tehnyt KAIKKI paperihommat liittyen toukokuun alussa alkavaan kartoitustyöhön. Mähän en koskaan saa mitään valmiiksi muuten kuin viime tingassa ;) No, sen verran sentään jää, että koti on tällähetkellä ihan pommin jäljiltä ja papereita pursuaa kaikki tasot ja hyllyt väärällään, joten siivottavaa riittää, kun palataan lomalta.

Työalueet selkisi, eli toukokuussa olen Kristiinankaupungin/Kaskisten suunnalla ja kesäkuun Tampereen lounaispuolella. Samalla voin tutustua Länsirannikon pelastuskoirien toimintaan ;) Hiukan jännittää, kun toi Länsirannikko on mulle ihan vierasta seutua, eikä sillä suunnalla ole tuttujakaan.

Seri se porskuttaa hyväntuulisena eteenpäin. Veriarvot olivat kohentuneet ja sen perusteella lääkitykseen tuli muutoksia. 28.4 on seuraava kontrolli. Tuo uusi lääke alkaa vaikuttamaan vasta 3-4 viikon kuluttua, joten siitäkin tulee vielä yksi kontrolli joskus toukokuussa. Sen jälkeen ymmärsin, että kontrollit vähenisivät, riippuen tietysti miten veriarvot muuttuvat. Nyt on tullut harkittua Merrin eläinlääkärivakuutuksen vaihtoa sellaiseen yhtiöön, jossa ei ole vuosittaista korvauskattoa (tai se on reilu). Serin vakuutusyhtiö kyllä on mukisematta korvannut kaiken, mutta korvauskatto on vuodessa vain koiran vakuutusarvon verran, mikä tarkoitaa 700 euroa. Syksyllä tuo meni melkein jo magneettikuviin, jotka Seristä otettiin selkäongelmien vuoksi : / Heh, kaiken tän jälkeen en usko, että mikään uusi vakuutusyhtiö huolii Seriä enää asiakkaakseen ;) Ja onneksi elokuussa alkaa taas uusi vakuutuskausi!

Me lähdetään Merrin kanssa nyt pikkutreeneihin, mukavaa pääsiäistä kaikille!