Meitä ei ollut mitenkään runsaslukuinen joukko paikalla, eli kolmen järjestäjän lisäksi paikalla oli kaksi koiratonta ihmistä ja sitten kaksi koirallista ihmistä... Sinänsä harmi, aihe kun oli tälläkertaa hyvin mielenkiintoinen (tosin sitä ei paljastettu tietenkään etukäteen ;). Eli aiheena oli koiran reagointi vedessä lilluvaan ihmiseen rannalta. Merrin kanssa ei tälläistä harjoitusta ole ennen tehty, vesistöetsintää kerran ja silloin kaikki mm olivat saaressa.

Merri tarkensi ensin hajua rannasta ylöspäin ja lopulta tuli haistelemaan rantavettä ja selvästi reagoi, mutta ei osannut paikallistaa. Kehuin tässävaiheessa kovasti ja palkkasinkin, kun Merri meni veteen saakka, mutta raukka oli kovin hämmentyneen näköinen, kun ei edelleenkään tiennyt missä mm oli. Kävi vielä ylempänä tarkentelemassa ja tuli sitten takaisin rantaan ja tässävaiheessa vedessä lillunut mm hieman puhui ja vilkutteli. Merri sai kunnon kehut ja palkan ja kävi vielä uimassa mm luona, kun olin ottanut liivit pois. Ihan tykö ei uskaltautunut, kun oliolla oli maskit ja systeemit päässä ;)

Erittäin hyödyllinen harjoitus.

Treenien jälkeen käytiin Merrin kanssa vielä Kirskaanniemessä lenkillä, kun kerran tuolla suunnalla oltiin liikkeellä. Oli aika paljon porukkaa nauttimassa kauniista ja lämpimästä syyspäivästä.