Jonkun verran on tullut nyt treenattua kotona tuota ilmaisua. Merrillä kaksi mm, joista ensimmäisellä yritin vain rauhoittaa koiran ilmaisulle tultaessa, ettei sillä olisi niin kiire näytölle. Tässä oikeastaan ymmärsin ensimmäistä kertaa, että meidän todellinen ongelma on nimenomaan se Merrin hoppu näytölle, joten nyt keskitytään siihen, että saan koiran rauhoittumaan ennen näytölle lähtöä. Mihin onkaan kadonnut matkan varrella se, että Merrin pitää ensin istua ja vilkaista olan yli, ennen "Näytä"-käskyä? Jonnekkin liian hätäisen ohjaajan mielen sopukoihin... Toinen mm oli suoralla palkalla.

Kotona voisi muutaman vahvistavan treenin ottaa ja ensi viikolla sitten otan ilmaisupalkaksi lihapullia ja maalimiehellä voi sitten olla "vain" makkaraa. Merrin maalimiesmotivaatiossahan siis ei todellakaan ole mitään ongelmaa, joten oikeastaan ihan sama vaikka siellä olisi tarjolla näkkileipää.

Mulla on joku Murphyn laki noiden NOME-treenien suhteen, kun nyt vihdoin ollaan saatu oma ryhmä, niin tietysti mulla on muuta ohjelmaa KOLMENA lauantaina neljästä marraskuussa... Siis ryhmä alkaa kokoontumaan marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna ja treenit on aina lauantaisin. Täytyy hieman kysellä josko muille ryhmäläisille sopisi sunnuntait paremmin ja yhden noista menoista voin ehkä pitkin hampain peruuttaa, kaksi on kyllä on sellaisia joita en voi... Itseasiassa neljäntenäkin lauantaina on TSE:n 5-vuotis juhlat, mutta alkavat sen verran myöhään, että ehdin sinne kimppatreenien jälkeen.