Aina tulee vain kirjoiteltua Merrin kuulumisia ja treeniraportteja, joten tässä hieman Serin kuulumisia ihan oman otsakkeen alla! Seri on siis voinut oikein hyvin koko syksyn ja "talven", jos ei oteta huomioon pieniä alkusyksyn iho-ongelmia ja viikon kestänyttä ripulia. Näistä kuitenkin selvittiin ihan kotikonstein, joten eläinlääkäriä ei ole tarvinnut vaivata. Seri on osallistunut myös ohessa Merrin treenaukseen "motivaattorina" ja suorittanut omat tehtävänsä suurella innolla. Tottisjuttuja treenaillaan silloin tällöin ja temppujahan Seri esittelee aina kun meillä käy vieraita.

Olin suunnitellut, että voisimme jossain vaiheessa startata TOKO-kokeissakin mielenvirkistykseksi, mutta ikävä kyllä uuden doping-säännön vuoksi se jäänee vain haaveeksi :( Tuo Imurel lääkitys kun tulee todennäköisesti kestämään vielä pitkään, kortisonista luultavasti pääsemme kevään mittaan eroon. Nyt tammikuussa käydään kontrolliverikokeissa eläinlääkärillä, sitten selviää tarkemmin tuo jatkolääkityksen tarve.

Selkä on ollut oireeton (koputetaan puuta) ja muutenkin Seri lenkkeilee taas yhtä pitkiä reissuja kuin Merrikin, tosin millekkään useamman päivän vaellukselle en sitä uskaltaisi mukaan ottaa.

Mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tässä Seri joulutunnelmissa:

331226.jpg

331228.jpg