Torstai iltana otin Merrin kanssa vähän tottista, paikallamakuuta, nopeita maahanmenoja ja sivulletuloja. Sivulletuloissa palkka tuli ainoastaan täysin oikeasta perusasennosta ja hyvin nopeasti Merri ymmärsi idean. Paikallamakuu meni plörinäksi, mutta pääsin puuttumaan Merrin käytökseen heti ja uusinta meni hyvin. Katsotaan nyt jos kävisi tälle keväälle muutamissa ohjatuissa treeneissä, noi torstaitottikset menee vaan hieman päällekkäin Peetun jäävuoron kanssa... Aloittelevien vuorolle ehtisin ;)

Oltiin Merrin kanssa ihan kahdestaan lenkillä ja käveltiin metsäautotietä niin että Merri lönkötteli edellä vapaana. Näin sitten, että vastaan tulee pari gööttiä ja ehdin kutsumaan Merrin luokse ja kytkemään sen. Kun koirat tulivat ohjaajansa kanssa mutkan takaa, totesinkin ne sakemanneiksi (pitäisiköhän tarkastaa näkö...). Molemmat olivat vapaana ja siinä meinasi syntyä aika hässäkkä, mutta luojan kiitos emäntä sai napattua molempien koiriensa pannoista kiinni. Hirveä rähinä oli päällä, mutta Merri meni tyynesti ohi, niskakarvat oli hieman koholla, mutta ei päästänyt inahdustakaan. Meillä siis taidetaan nykyään luottaa siihen, että emäntä hoitaa nämä ohitus hommat ;)

Omalla pihalla Merri taas on ruvennut hieman esittämään kunkkua ja ilmoittaa naapurit kumealla haukulla, jos on yksin. Jos meistä jompikumpi on pihalla, niin ei päästä ääntäkään. Olen nyt koittanut puuttua tähän, ettei opi ärsyttävää tapaa. Yksi räksyttävä ajokoira tässä taloyhtiössä riittää...

Komea pihavahti:

595016.jpg