Meitä oli mukavassa pikku pakkasessa vain kolme treenaajaa, ihan riittävä määrä kun otettiin vain pikkutreenejä. Merrillä siis kaksi maalimiestä, joilla molemmilla keskityin koiran rauhoittamiseen, kun se tulee ilmaisemaan. Ihan ok meni, mutta huomasin että mun täytyy itse pysyä tosi skarppina palkkaustilanteessa, muuten Merri hätäilee näytölle lähtöä. Ensi kerralla sitten jos muistaisin varata itselleni sen "huippupalkan", eli lihapullia ja maalimiehille vain makkaraa. Kun ei treeneissä kovin kauaa mennyt, niin käytiin Merrin kanssa vielä aika pitkällä lenkillä Puuvuoren ympäristössä, kun oli hieno tähtikirkas talvi-ilma.

Tänään ja eilen on ollutkin sitten yhtä taistelua luonnonvoimia vastaan. Töistä myöhästyin sentään vain puoli tuntia ja matkan varrella riitti lumeen juuttuneitä busseja, rekkoja ja autoja. Huvittavin tilanne oli varmaan Ylöjärven keskustan liikenneympyrässä, jossa oli juuttuneena rekka, paloauto ja pari pienempää autoa ja muutama poliisi töni niitä pikkuautoja liikkeelle... Äsken tein lumitöitä melkein tunnin verran, kun tuuli oli painanut meidän asunnon eteen kunnon kinokset. Peetu hoiti sitten meidän osuuden parkkipaikalla, osaksi aamulla (ei olisi muuten päässyt autolla pois pihasta) ja osaksi iltapäivällä. Vielä jäi tuohon meidän eteen lapioitavaa, mutta on se päivä huomennakin, nyt pääsee kuitenkin hyvin kulkemaan ja ajamaan auton vaikka oven eteen. Meidän rivitaloyhtiössä siis asukkaat vastaa pihan lumitöistä ja muusta kunnossapidosta. Toimii ihan hyvin "normaalioloissa", mutta ehkä tätä päivää ei voi laskea sellaiseksi ;)

 Koirat on oikein innoissaan lumesta ja aika hienoa olikin tänään lenkillä, kun ei enää ollut sitä vaakasuoraan puhaltavaa lumiviimaa. Seri hyppi eteenpäin joko pupuloikkia tai kynsi eturuumis edellä lumihangessa kyljellään... Ihan mahdotonta menoa! En uskaltanut Serin kanssa lähteä kuitenkaan metsälenkille, kun siellä on polut ihan ummessa ja oudokseltaan vielä venäyttää selkänsä, kun ei ymmärrä rajoittaa liikkumista. Nyt olisi sitten Merrin kanssa tarkoitus vielä käydä avaamassa polkuja otsalampun valossa.