Niin se loma on vaan hurahtanut äkkiä ja nyt käynnistyi viimeinen viikko! Ollaan oltu vajaa viikko täällä Ylöjärvellä ja huomenna lähdetään vielä loppu lomaksi mökille. Paljon ei ole tietokoneen ääressä tullut istuttua vaikka nyt kotona ollaan vähän aikaa oltukin, mutta ehtii tätä blogia päivittelemään sitten syksyllä ihan riittävästi ;)

Eilen oltiin mustikassa Kurussa saakka, kun ei täältä Ylöjärveltä löydy mistään mustikoita. Kurun paikassa niitä oli, mutta ei läheskään niin paljon kuin viime vuonna. Savitaipaleellakaan ei ollut mustikan mustikkaa, tosin kävin katsastamassa vain muutaman paikan. Vattuja sen sijaan tuntuu löytyvän, jos vaikka sitten keräisi niitä tänä vuonna enemmän. Meidän pihassa kasvaa yksi punaviinimarjapensas jota en ole tänä kesänä kertaakaan kastellut, mutta marjoja on aivan älyttömästi! Pitää vielä tänään poimia se tyhjäksi ja laittaa marjat pakkaseen, täytyy sitten paremmalla ajalla keitellä mehuksi.

Seri on nyt taas jaksellut ihan kivasti. Savitaipaleen eläinlääkäri laittoi silloin huonona hetkenä tuiman annoksen kortisonia suoraan suoneen ja sen jälkeen pidettiin viikon verran kortisoniannosta korkeana ja nyt on pudottettu taas pikkuhiljaa niin, että ensi viikolla palataan varmaan ylläpitoannokseen, eli 1 tbl joka toinen päivä. Elokuun puolivälin jälkeen olisi kontrolliaika omalle eläinlääkärille, kun palaa lomalta. Maikun kanssa juteltiin sen verran, että jos tuollainen huononeminen tulee vielä uudestaan, niin pyydän sitten lähetteen Helsinkiin pieneläinklinikalle tarkempiin tutkimuksiin. Esim. luuydinnäyte kertoisi enemmän tuosta anemian laadusta kuin verikoe. Pidetään peukkuja, että pysyisi yhtä piretänä ja iloisena kuin nyt on!