Loppuviikosta oli taas iltaisin sen verran pakkasta, että peruuntui sekä TOKO torstaina, että haku perjantaina, hakutreenien sijaan pidettiin sitten hälykokous.

Lauantaina osallistuin SPeKL:n Espoossa järjestämälle Kouluttaja-kurssille, joka oli suunnattu tuoreille kouluttajille tai sellaisiksi haluaville, mukana oli kyllä pidempäänkin kouluttaneita. Muu perhe (Peetu+koirat) suunnisti samaan aikaan Timpan ja koirien kanssa Merulle nauttimaan auringonpaisteesta ja hyvästä retkiruuasta :( Vähän olin kade, vaikka kurssi oikein antoisa olikin (maan alla väestönsuojassa 8h...). Olipahan taas avartavaa kuunnella minkälaiset systeemit on muissa yhdistyksissä ja mielipiteitä vaihdettiin runsaasti.

Jotta ei viikonloppuna aika käy pitkäksi olin sunnuntaina koko päivän tallilla, ihan kirjaimellisesti kun tein vielä iltatallin. Peetu nautti taas auringonpaisteesta koirien kanssa Takamaan lenkillä silläaikaa...

Maanantaina saimme pakattua töiden jälkeen itsemme samaan autoon ja suunnattiin Viljakkalaan koirien kanssa. Lykättiin auto johonkin tien varteen ja umpihangessa rämmittiin metsän läpi Koikeroinen-nimisen järven rantaan, jossa onneksi kulki hyvä moottorikelkkaura jota pitkin käveltiin. Takaisin tielle sitten taas metsän läpi rämpien (tietty eri kohdasta mistä tultiin). Eikä ollut lumilahkeelliset housut jalassa! Tuolla suunnalla on varmasti vaikka millä mitalla hyviä lenkkimaastoja, mutta helpottaa huomattavasti lenkkien suunnittelemista jos hankkii peruskartan alueesta. Nyt liikuttiin alueella joka on Peetulle tuttua ennestään.