Pienet reenit raunioilla, meitä oli vaan kolme. Häiriötekijöinä paloautollinen palomiehiä harjoittelemassa savusukellusta. Merrin harjoituksen aikana vasta parveilivat autonsa ympärillä, eli savuhäiriötä ei vielä ollut. Merri ei ukoista välittänyt, mutta tein kyllä itse "etsintäsuunnitelman" erilailla kuin jos porukkaa ei olisi ollut ollenkaan. 

Yksi maalimies oli piilossa, en tiennyt sijaintia. Merri lähti heti lähetyksestä ylemmälle kasalle vauhdilla, mutta kutsuin sen sieltä pois, kun halusin Merrin tutkivan etualalla olevan kasan ensin. Merri kävi siinä pyörähtämässä pikaisesti, mutta palasi pian ylemmälle kasalle ja ohjaajakin tajusi sen tarkentavan hajua... Maalimies oli arkussa sellaisen korokkeen päällä ja Merri tarvitsi hieman mun tukea, että uskalsi hypätä korokkeelle. Suoran palkan jälkeen tarvitsi taas hieman tukea, että uskalsi hypätä oikeasta kohdasta alas korokkeelta. Huomasi kyllä, että raunioilla ei olla Merrin kanssa paljon treenattu, erilaisia alustoja kyllä täytyy harjoitella. 

Hieman otin telineitä, kun aikaa oli ja yllätykseksi Merri meni ihan ilman ongelmia vaakatasossa olevia "tikapuita" , heiluvaa puomia ja portaita joiden välillä on lankku. Näitä en kyllä ole muistaakseni treenannut. Keinua en viitsinyt kokeilla ilman avustajaa.

Mukavaa vaihtelua nuo rauniot.