Perjantai-ilta sujui oikein mukavasti ystävien kanssa hyvin syöden ja samoin lauantai-ilta, kun olimme toisilla ystävillä istumassa iltaa. Lauantaiaamuna oli sitten viimeinen perhevalmennus ja tälläkertaa olisi kyllä voinut jäädä kotiin nukkumaan, niin tylsää parisuhde lätinää se oli... Mutta onpahan nyt kiltisti osallistuttu kaikkiin ja aiemmista jotain olen irti saanutkin. Tuolla valmennuksessa meni niin pitkälle iltapäivään, että jäin kotiin laittamaan ruokaa (oli kiljuva nälkä), kun Peetu lähti koirien kanssa lenkille. Menivät Takamaan suuntaan ja kun olivat tulossa takaisinpäin, oli vastaan tullut metsästysporukkaa kiväärit olalla. Olen nyt yrittänyt lehdestä bongailla, mitä olisivat mahdollisesti jahdanneet, mutta mitään ei ole aiheesta kirjoiteltu. Varsinaista metsästysaluetta tuo ei kuitenkaan ole.

Susihavainto on Takamaalla tehty tammikuussa ja ilveksestä on Peetullakin yksi näköhavainto (jälkiä ollaan myös arvuuteltu joskus kun on juuri satanut lunta), mutta eipä missään lehdessä ole ollut juttua, että tuosta sudesta mitään vaivaa olisi kellekkään ollut. Tai sitten olivat jahtaamassa liikenteessä haavoittunutta peuraa tai hirveä.

Viikonloppuna ehdin myös askartelemaan pitkään kesken olleita huonekaluprojekteja. Uuden maalin saivat puinen kenkäteline ja vanha peilinkehys. Kenkäteline odottaa vielä toista maalikerrosta keskellä olohuoneen lattiaa. Vielä olisi yksi vanha lipasto maalattavana, joka pitäisi ensin tyhjentää kaikesta roinasta.

Peetu oli sunnuntaina katsomassa Nokialla Krp:n 10-vuotis juhlaottelua ja voitti samalla arpajaisista pääpalkinnon, eli kotiteatteripaketin! Aika huvittavaa itseasiassa, koska ollaan pian vuosi suunniteltu uusien stereoiden/viritinvahvistimen hommaamista, koska noi vanhat on tosi epäkäytännölliset ja vievät paljon tilaa. Kädenvääntöä on vain aiheuttanut se millaiset hommataan... Nyt ei tarvitse asiaa enää miettiä ja rahaakin säästyi aikalailla. Televisiokaapin alle tuli valtavasti tilaa ja pääsin eroon suurista pölynkerääjistä, eli  kaiuttimista. Harvoin käy noin hyvää arpaonnea, harmi vaan lauantaina ei ollut lotossa yhtä hyvää tuuria...

Sunnuntaina käytiin kahteen otteeseen koirien kanssa lenkillä. Aamupäivällä tein Merrille pari ilmaisuharjoitusta, jotka menivät ihan kohtuullisesti. Vielä saan rauhoittaa omaa toimintaani, jotta koirakin olisi rauhallisempi. Seri sai myös etsiä ja ilmaista Peetun kertaalleen ja sen ilmaisu on kyllä tosi hieno!
Lenkillä nähtiin myös tutut dalmikset (2kpl) ja päästettiin koirat hetkeksi leikkimään keskenään. Todettiin joskus koirien omistajan kanssa, että parempi päästää urokset vapaasti telmimään keskenään, kun molemmat vähän pullistelevat hihnassa tervehtiessään. Vapaana ei ole mitään ongelmaa. Tämä dalmiskaksikko on siis myös uros ja narttu.

Illalla sitten käytiin Veittijärven jäällä, joka paukkui ja jylisi jännittävästi... Merriä juoksutettiin oikein kunnolla ja illalla oli kotona väsynyt, mutta tyytyväinen koira. Tänäänkin on ollut uskomattoman aurinkoinen ja hieno päivä, kertaalleen ollaan jo "kunnon" lenkillä käyty ja jos kohta lähtisi uudelleen ;) Illalla olen lähdössä Nokialle katsomaan Peetun oman joukkueen peliä, kun en ole kertaakaan tälläkaudella vielä käynyt...