Kotona treenattu viikon aikana:
-Ei mitään...

Huomioita:
-
Sama kouluttaja kuin viimeeksi
-Tehtiin aivan liikaa seuraamisia, varmaan 40 min treenistä puolet. Seuraaminen on kyllä Merrin vahvoja liikkeitä, mutta rajansa kaikella. Tein sitten ite paikoillaan käännöksiä eri suuntiin ja ne meni tosi tiiviisti ja lopullinen perusasentokin oli suora.
-Perusasennot on tiivistyneet ja suoristuneet muutenkin vaikka en ole huomannut kiinnittäneeni tähän viime aikoina erityisesti huomiota.
-1min paikallaolo, jonka otin viime kerrasta viisastuneena varman päälle, eli kävin palkkaamassa Merrin 2 kertaa ja seisoin aika lähellä.
-Pujotteluharjoituksia niin että oltiin hyvin lähellä toisiamme. Treeneissä oli 3 vierasta koiraa ja huomasin, että Merrin piti kerran vilkaista näitä, kun pujottelivat ohitsemme, tutut tyypit saivat mennä ilman vilkaisua. Kun itse pujoteltiin, ei vilkaissut enää ketään.
-Liikkeestä seisomaan jääminen. Hmm, tää on meillä alkutekijöissään. Tai siis Merri ei ymmärrä seiso-käskyn merkitystä. Tein nyt niin, että pysäytin Merrin aina namikädellä ja vapautin sen samantein.
-Merri tarjosi tosi herkästi maahan menoa jos joutui odottamaan perusasennossa vähän aikaa. Tähän löytyy syy siitä, että Merri saa ruokakipponsa kotona niin, että se ensin tulee sivulle ja siitä käsketään maahan odottamaan. Täytyy vähän sekoittaa meidän ruokintarutiineja...

Kotona treenattavaa:
-Tämän pitäisi mennä niin, että pääosa treenauksesta tapahtuisi kotona ja kentällä kävisi vain treenaamassa häiriön alla... Eli ihan sama mitä nyt treenaan, kunhan treenaan ; )
-Seiso-käsky
-Paikallaolo