Lauantaina oli hälytreenit Tuuloksessa ja aiheena rakennusetsintä.Osanotto oli aika köyhänlainen ja loppujen lopuksi koiria osallistui ainoastaan kolme... Ilma oli ainakin aurinkoinen ja matkaseura mukavaa, joten ei kuitenkaan ihan turha reissu ;)

Asun tämän viikon enoni perheen luona Tampereella koiravahtina, perheen ollessa hiihtolomareissussa. Erittäin koirapitoinen viikko siis edessä, kun on omien koirien lisäksi kaksi muuta lenkitettävää. Tänään mulla olis vapaapäivä, mutta tulin heti aamusta omaan kotiin, kun on kuitenkin aika paljon töitä tehtävänä. Aamulla siis heitin Peetun töihin ja samalla kävin Siivikkalan rantalenkillä omien koirien kanssa. Erittäin reipasta toimintaa heti seitsemältä aamulla vapaa-päivänä ;) Oli kyllä upea lenkki, tosin jouduin kulkemaan aika haipakkaa, kun vaatetus ei ihan vastannut -18 asteen vaatimuksia.

Eilen illalla kokeiltiin ryhmälenkitystä siten, että Peetu kuskasi meidän koiria ja minä hoitokoiria. Aika soppa siitä tuli, kun hoitokoirien flexit kietoutui Peetun ympärille tutustumisvaiheessa... Pienen hetken oli paniikkia ilmassa, mutta sotkusta selvittyä ja flexin käytön opittuani päästiin jo kulkemaan eteenpäinkin. Koirat tulee kyllä onneksi hyvin keskenään toimeen.  Flexi on kyllä vihoviimeinen keksintö!