Lomalla olen ollut, mutta sen verran ollut kaikkea pientä puuhaa etten ole blogia ehtinyt päivitellä. Ihanaa on ollut nauttia aurinkoisista pakkaspäivistä koirien kanssa lenkillä ja selkäkin on ollut nyt hyvässä kunnossa, vaikka pääosin kävelyteillä ollaan käpsytelty. Mullahan siis jostain syystä alaselkä jumitti tasaisella kävelyn jälkeen, lie tuo vartalon painopiste muuttunut ison mahan vuoksi... Metsäpoluilla taas jumitusta ei tullut, mutta siellä joutuukin jalkoja nostelemaan kunnolla. Nyt en ole päivisin päässyt koirien kanssa metsään, kun meillä on taas vain yksi auto käytössä (joka muuten pääsi tänään kirkkaasti katsastuksesta läpi!)ja tuonne Takamaan lenkille on sen verran matkaa, että menisi koko päivä jos sinne asti lyllertäisin ;) Ihan hyvää treeniä koirille ollut nämä kaupunkikävelyt, kun tuntui taas, että muiden koirien ohitukset sujuivat aika kaaoottisesti. Nopeasti nuo metsittyvät, metsälenkeillä kun harvoin kehenkään törmätään. Eilen illalla ainakin ohitukset sujuivat mallikkaasti hihnat löysällä. No ens viikolla tuon toisen auton tullessani, kun käyn Helsingissä, pääsee taas lenkille muuallekin kuin tänne kotiympyröihin.

Eläinlääkärissä käytiin eilen Serin kanssa otattamassa verikokeet ja saatiin taas lääkereseptit puolen vuoden päähän, jolloin seuraava kontrolli. Eläinlääkäri kehui limakalvojen väriä ja oli tyytyväinen, kun kuuli, että pissatulehdusta lukuunottamatta mitään ongelmia ei ole ollut. Jos veriarvot ovat pysyneet yhtä hyvinä kuin viimeksikin, niin kortisoniannos tiputetaan puoleen. Ensi keskiviikkona saadaan tulokset, joten katsotaan sitten. Kylkeen ilmestynyttä pattia tutkittiin myös, mutta eläinlääkärin mukaan sitä kannattaa vielä seurailla, ei kovin helposti lähtisi Seriä nukuttamaan patin poiston ajaksi. Patti on ihan samanlainen mikä Serin rintakehässä on ollut jo ainakin vuoden verran ja molemmat tuntuvat vain rasvapateilta. Seuraillaan nyt, ettei tuosta ainakaan kasva ja tarpeen mukaan sitten poistetaan ja lähetetään tutkittavaksi. Samaan syssyyn voisi yhdistää hampaiden putsauksen vaikka eläinlääkärin mukaan Serin hampaat ovat loistavassa kunnossa melkein 8-vuotiaaksi.

Eilen saapui Saksasta tilaamamme yhdistelmävaunut ja niistä jääneeseen suureen pahvilaatikkoon teki Merri yllättäen pesäpaikan... En saanut illalla hyvää kuvaa, kun kamerasta loppui akku sopivasti, mutta täytyy tänään yrittää saada "luolakoirasta" kuva. Yöllä jossain vaiheessa heräsin kovaan raaputukseen ja Seri se petasi pahvilaatikossa ollutta vilttiä antaumuksella. Toivottavasti koirille ei tule riitaa uudesta pedistä ;)

Nyt täytyy ruveta kiireen vilkkaa siivoamaan, kun meille tulee illalla ystäväpariskunta istumaan iltaa. On tämä äitiyslomalaisen elämä kiireistä!