Pari kertaa oli taas jäänyt väliin, yksi pakkasen takia ja yksi ratsastuksen takia. Kolmen viikon tauon jälkeen siis kentällä. Tällävälin en ole treenannut kotona ollenkaan...

Huomioita (en yksinkertaisesti kykene analysoimaan jokaista liikettä erikseen):

-Kentälle kannattaa mennä aikaisemmin kuin 2 minuuttia alkamisajan jälkeen. Merri ei ole parhaimmillaan suoraan rinkiin autosta vetäistynä, eikä välttämättä emäntäkään... Aluksi siis hyppimistä, pomppimista, nuuskuttelua ja muille vikisemistä kunnes sain kontaktia n. 5 minuutin päästä. Eli jos menen kentälle edes 5 min ennen treenien alkua, niin Merri ehtii tottua tilanteeseen. Loppuajan keskittyi hyvin.

-En tuntenut kouluttajaa ennestään, mutta positiivinen kuva jäi. Pidettiin n. 35min treenit, mikä musta on parempi kuin täysi tunti. Parempi tehokkaasti lyhyen aikaa, kuin liian pitkät treenit, joissa koirat ei enää lopussa ole täysillä mukana.

-Mukana oli leluna tälläkertaa vanha villahanska, joka ei kauheasti kiehtonut Merriä. Viimeksi rukkanen oli kiva, joten yritän muistaa ottaa sen ensi kerralla mukaan. Villainen ei ehkä ole kovin kivan tuntuinen suussa.

-Vaikkei kotona oltu yhtään treenattukkaan niin selvää edistymistä on tapahtunut paikallamakuussa ja perusasennoissa. Ja liikkeestä maahanmeno sujuu jo kisavalmiisti.

Kotona treenattavia asioita:

-Paikallamakuu
-Liikkeestä istuminen
-Sivulle tulo

Seuraava kerta 23.2.06 jää väliin TSE:n kouluttajapalaverin takia, näillä näkymin menen yhteistreeneihin vasta 2.3.06.