Pitkän tauon jälkeen treeneissä, nytkään ei ollut oman ryhmän treenit vaan sekalaisella porukalla pikkutreenejä. Itse asiassa mulla on tosi huono omatunto, kun meillä vaihtui ryhmät huhtikuun alussa enkä päässyt eläinlääkärireissujen takia vanhan ryhmän viimeiselle treenikerralle, enkä myöskään uuden ryhmän ensimmäiseen kokoontumiseen... Ja nyt taas loman vuoksi jää kahdet oman ryhmän treenit välistä. Onneksi noita pikkutreenejä saa kasaan oikeastaan milloin vain, viidestä eri ryhmästä riittää treenaajia.

No itse asiaan. Otin Merrille kolme maalimiestä ja ihan perusilmaisua näin kokeen jälkeen. Merri oli tosi rauhallinen ennen treeniä, treenin aikana ja vielä sen jälkeenkin... Ihan kun siitä olisi ollut turbo pois päältä! Alue oli täynnä herkullisia tuoksuja, kaikki urokset menivät leuka väpättäen, mutta hajun saatuaan Merri kyllä työskenteli hyvin. Kaksi ensimmäistä ilmaisua meni tosi hyvin, mutta viimeisellä kurvasi kesken matkan takaisin maalimiehelle. Mm epäili, että Merri kuuli kun hän rupesi jo kaivamaan namipurkkia taskusta esille. No, jokatapauksessa Merri kävi uudestaan maalimiehen tykönä ja tuli sitten ilmaisemaan normaalisti.

Itse unohdin kokonaan ottaa makupaloja matkaan, eli yleensä palkkaan Merrin vielä itse sen jälkeen kun mm on palkannut. Treenin aikana jotenkin tuntui, että kehuin liian vähän, mutta vasta kotimatkalla tajusin, että se johtui siitä etten itse palkannut koiraa lainkaan... On noi piuhat joskus aika pitkät.

Lomalla otan missioksi peitetyt maalimiehet, eli Peetu saa piiloutua mökin lähimetsikköön pressun/täkin yms alle.