Onpas ollut päivitystaukoa tässä...  Jotenkin ei ole jaksanut/ehtinyt pitää treenipäivistä ajantasalla, hyvä että sähköpostiliikenteessä olen mukana pysynyt! Toisaalta syksy on vähän sellaista apaattista aikaa, mitään ylimääräistä ei jaksa. Nyt tulee vähän syksyyn piristystä, kun lähdetään loppuviikoksi Sveitsiin tapaamaan ystäviä! Koirat menevät huomenna hoitoon ja Emma lähtee reissuun mukaan. Ei ole äiti vielä valmis niin pitkään erossaoloon ;)

Treenailtu on säännöllisen epäsäännöllisesti. Ilmaisu on Merrillä edistynyt mukavasti, sitä onkin ahkerasti treenattu. NOMEssa olisin voinut olla kotitreenauksessa aktiivisempi, nyt ei olla ainakaan pariin viikkoon treenattu kotona ollenkaan. Sunnuntaina kuitenkin yhteistreeneissä meillä meni tosi kivasti eli edistystä oli tapahtunut. Kuinkakohan paljon sitä edistystä olisi tapahtunut, jos ahkerasti olisimme kotiläksyt tehneet? Koitan kirjoitella myöhemmin enemmän treeneistä. Tampereen itsenäisyyspäivän näyttelyyn ilmoitin Merrin, on kiva saada siitä arvostelu näin "aikuisiällä". Ilmoitin Merrin käyttöluokkaan, kun saadaan siihen osallistua. Meidän NOME-ryhmän kaksi muutakin lapukkaurosta tulee samaan kehään, saadaan sitten mitellä ulkonäössä ;)

Muuten elämä on rullannut tasaisen rauhallisesti, Emma vain kehittyy hirveää kyytiä. Tänään mietin mihin mun vauva on kadonnut, kun näin Emman nousevan ensimmäistä kertaa tukea vasten seisomaan, snif! Konttaamalla päästään vauhdikkasti jokapaikkaan (kovaa!) ja ei-"käskyä" on treenattu ahkerasti. Yllättäen koirien vesikuppi on konttauskohteista mielenkiintoisimpia, koirat ovat kauan sitten menettäneet hohdokkuutensa. Toki välillä käydään niitäkin karvoista nyppäisemässä, mutta pääosin saavat olla aika rauhassa Emman käsittelyltä.  Vanhempainlomakin päättyy parin viikon päästä, tosin jatkan hoitovapaata siihen saakka, kun Emma täyttää vuoden. Todella nopeasti on vuosi vierähtänyt, ei olisi uskonut! Myöhemmin jatkuu taas kirjoittelut, nyt täytyy  mennä vahtimaan konttailijaa.