Oltiin venesatamassa, hajujen tuulitunnelissa. Tälläkertaa tuuli erisuuntaan kuin edellisellä kerralla, se näkyi myös koirien reaktioissa. Pääsin nyt korjaamaan viime kerran (olikohan marraskuussa?) mokailut etsintäsuunnitelman kanssa ja kaikki kolme maalimiestä nousi helposti ja tyylikkäästi. Merri sai vielä suorat palkat, ensi kerrasta lähtien sitten ruvetaan hieromaan sen ilmaisun kanssa. Kotona sitä onkin treenattu ahkerasti ja hyvin on sujunut. Päivän teemana oli rauhallisuus, tarkoituksena, että Merri ottaa kontaktia ennen hommien jatkumista. Kahdella maalimiehellä onnistui hyvin, mutta keskimmäisellä sorruin itse hieman päsmäämiseen ja sitä myöden Merri vähän sähelsi... Oli taas onnellinen loppupalkkansa kanssa.

Merri on nyt sisäistänyt istumisen ja namien syömisen maalimiehen palkatessa, maalimieskäytös on huomattavasti parantunut puolessa vuodessa, kun siihen on kiinnitetty huomiota. Kyllähän se edelleen syö palkan labradorimaisesti hotkimalla, mutta kipolle tunkemista ei enää juuri esiinny. Tassuja Merri ei onneksi ole koskaan käyttänyt, kuten Seri. Täytyy vaan muistaa jatkossakin ohjeistaa maalimiehet huolellisesti.

Helmikuun teemana olisi sitten peitetyt ja kummalliset maalimiehet, taidan kuitenkin ensimmäisellä kerralla keskittyä Merrin kanssa vain siihen ilmaisuun, seuraavalla sitten vasta peitettynä. Merrillä ei ole ollut peitetyn ilmaisu/kohtaaminen ongelma, mutta siitä on häpeällisen kauan, kun viimeksi olen niitä ottanut...