Viime ajat on olleet niin tapahtumarikkaita etten ole paljon ehtinyt koneen ääressä aikaa viettämään, mutta nyt olen kesäkuun Tampereen seudulla töissä, joten ehkä saan jossain vaiheessa taas tätä blogiakin ajantasalle! Melontareissulta on paljon kuvia tulossa ja samoin Kristiinankaupungista.

Helatorstaina haettiin Seri hoidosta melontareissun päätteeksi ja heti illalla huomasin vasemman etujalan varpaaseen kasvaneen patin :( Se oli päässyt ikävästi tulehtumaan, kun oli ollut sateiset ilmat ja iho mennyt hankauksessa vähän rikki. Sain puhuttua Serille heti perjantaiksi ajan Hakametsään Pirjo Haapasalolle (aikoja ei siis ollut) ja Seri sai antibioottikuurin  tulehdukseen. Tänään sitten oli aika koepalan ottoon ja samalla katsottiin röntgenkuvista ettei tulehdus ollut levinnyt luuhun saakka. Ei onneksi ollut, mutta varpaan nivelissä näkyi jonkin verran nivelrikkoa, joka kuulemma on aika tyypillistä Serin ikäisillä raskailla roduilla. Patista oli lähtenyt osa jo viikolla pois (pintaosa oli sellaista syylämäistä kudosta), mutta syvemmällä varpaassa oli hieman kasvainmaista kudosta, joka nyt poistettiin ja lähetettiin patologille tutkittavaksi. Reilun viikon päästä saadaan tulokset siitä. Ja nyt kun siellä kerran taas oltiin, niin otettiin verikokeetkin samalla.

Seri rauhoitettiin puolikkaalla annoksella, mutta nukkui siitä huolimatta todella sikeästi! Nyt makoilee meidän sängyllä aivan tokkurassa ja vinkuu välillä. Seri on kyllä ollut aina aika huono heräilemään noista rauhoituksista, sen takia jännitin tätä etukäteen jonkun verran, kun on tätä sairastelua viime aikoina riittänyt... Samaan aikaan meidän kanssa Hakametsästä lähti myös toinen tokkurassa ollut ruskea labbis (iso uros), oltiin varmaan hauska näky, kun taluteltiin horjuvia koiria peräkanaa autoihin ;)

Nyt täytyy mennä purkamaan kasseista likaiset vaatteet pyykkikoneeseen, tulin eilen Kristiinankaupungista tehtyäni viimeiset työpäivät siellä ja huomenna lähdetään työpäivän jälkeen mökille.