Syksy on meillä pyörähtänyt käyntiin aika aktiivisissa merkeissä, joten tänne on tullut kirjattua vain treenikuulumiset. Emma kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja se on vaikuttanut myös yöuniin, joista on tullut katkonaiset. Yössä herätään useampaan kertaan, pahimmillaan 10 kertaa ja parhaimmillaan pariin otteeseen... Nukahtaa kyllä heti helposti uudelleen, kun käy selästä silittämässä, mutta pakostikin sitä itsellä menee uudelleen nukahtamisessa hetki aikaa. Onneksi tämä kehitysvaihe on muuten niin valloittavaa ja ihanaa aikaa, että sitä selviää vaikka "vähän" väsyttääkin. Emma itse on päivisin oikea ilopilleri ja nukkuu kuitenkin päiväunet hyvin.

Mitähän merkkipaaluja Emma on saavuttanut, niitä on niin monta!
*Ilman tukea istuu useita kymmeniä sekunteja
*Vielä ei ryömi, mutta olohuoneessa päästään seinästä seinään kierimällä ja kieppumalla.
*Alaetuhampaat ilmestyivät 5,5kk iässä.
*Pinsettiote löytyy

Tässä nyt ehkä ne viimeisimmät. Tiistaina mulla oli asiaa Helsinkiin, joten Peetu otti pekkaspäivän töistä ja oli Emman kanssa kotona. Hyvin oli päivä sujunut, kiltisti oli Emma syönyt soseet ja maito oli pullosta uponnut oikein hyvin. Päikkäreille oli nukahtanut oikeaan aikaan helposti. Illalla kun tulin kotiin, niin Emma vain hymyili leveästi ja jatkoi omia touhujaan iloisesti lattialla. On se jo niin iso tyttö ;( Taisi siis päivän ero olla vain äidille iso juttu ;) Hyvinhän nuo on pärjäilleet tähänkin asti, kun olen ollut omissa harrastuksissa, lähinnä maanantaisin.

Muutamia kuvia:
880558.jpg

Tässä vaiheessa pysyttiin vielä suurinpiirtein leikkimatolla, nykyisin se on täysin turha kapistus, kelpaa korkeintaan piiloleikkeihin.

880559.jpg

Kylpeminen on ihan ykkösjuttu! Emma on myös aloittanut vauvauinnin lauantaiaamuisin.

880561.jpg

Puolivuotispotretti 28.8.2007